Ο Dani Pedrosa σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο των δύο ημερών, τόσο στους αναβάτες της Honda, όσο και σε εκείνους της Yamaha.

Ο Jonathan Rea ετοιμάζεται πυρετωδώς, για να συμμετάσχει ταυτόχρονα σε δύο παγκόσμια πρωταθλήματα. SBK, και MotoGP!

Απολογισμός Aragon Test

Το test των εργοστασιακών ομάδων της Honda, και της Yamaha, έλαβε τέλος. Οι αναβάτες δήλωσαν ευχαριστημένοι, ενώ τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στον Jonathan Rea, που βελτιωνόταν συνεχώς!

 

Ο Dani Pedrosa συμπλήρωσε 47 γύρους τη δεύτερη ημέρα, με τον Rea να συμπληρώνει 62. Ο Ισπανός ήταν δεύτερος στην κατάταξη της δεύτερης μέρας του τεστ, μετά τον Lorenzo της Yamaha. Ο Lorenzo έκλεισε τη δεύτερη μέρα με 1.48.244, ενώ ο Pedrosa έμεινε στο 1.48.499. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την πρώτη μέρα, ο Pedrosa σημείωνε τον ταχύτερο γύρο όλου του τεστ με το εκπληκτικό 1.47.983! Τη δεύτερη μέρα, ο βραχύσωμος Ισπανός δοκίμασε μια νέα εξάτμιση, αλλά και νέο πίσω αμορτισέρ.

Όλα όμως τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Jonathan Rea, που βελτιώνεται με αλματώδεις ρυθμούς. Ενώ όταν άρχιζε το πρώτο του τεστ, στο Brno, ο Ιρλανδός ήταν 5 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρώτους, λίγο πριν φύγει από την Τσεχία, είχε ρίξει τη διαφορά στα 3 δευτερόλεπτα.

Στο Aragon την πρώτη μέρα βρέθηκε στο 1.50.679, ενώ η δεύτερη έκλεισε με χρόνο 1.50.057! Και τώρα; Τώρα ο Rea μεταβαίνει στη Γερμανία για να τρέξει στο παγκόσμιο SBK, και μετά, βουρ για το Misano, για τον αγώνα MotoGP. Απίθανη περίπτωση, όπου αναβάτης τρέχει ταυτόχρονα και στα δύο παγκόσμια πρωταθλήματα μοτοσικλέτας. Αυτό σημαίνει διπλοθεσίτης!

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ