net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Crosstourer αποτελεί την πρόταση της Honda στη νεοσύστατη κατηγορία των adventure μοτοσικλετών.

Το Crosstourer είναι ένας εξαιρετικός εκπρόσωπος της Adventure κατηγορίας.

Δοκιμή: Honda Crosstourer DCT

Με το DCT κιβώτιο, το Crosstourer προσθέτει στην τουριστική του φαρέτρα ένα προηγμένο τεχνολογικά εργαλείο που κάνει τα ταξίδια μαζί του ακόμη πιο άνετα και απολαυστικά.

 
+: Πλαίσιο γρανίτης, ρεπρίζ, φρένα
-: Ευαίσθητο ride by wire, βάρος

Τιμή: 17.130 ευρώ

Χρώματα: Λευκό, γκρι, μαύρο, μπλε, κόκκινο

Το Crosstourer αποτελεί την πρόταση της Honda στη νεοσύστατη-από πλευράς προσδιορισμού-κατηγορία των adventure μοτοσικλετών που αποτελεί και την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αυτή τη στιγμή. Μια κατηγορία όπου ο ορισμός mega on-off αποφεύγεται σωστά και με διακριτικό τρόπο από τους κατασκευαστές, αφού τα μοντέλα τους, αν και δανείζονται αρκετά στοιχεία από αυτά (όρθια θέση οδήγησης, μεγάλες διαδρομές στις αναρτήσεις, άνεση στο ταξίδι), δεν έχουν την ικανότητα να κινούνται το ίδιο αποτελεσματικά σε άσφαλτο και χώμα δείχνοντας μία σαφή προτίμηση για την πρώτη. 

Αυτό ακριβώς κάνει και το Crosstourer, το οποίο θα διασχίσει με ασφάλεια ένα στρωτό χωματόδρομο αλλά ως εκεί. Αυτό μάλλον το ξέρατε και εσείς. Αυτό που δεν ξέρετε είναι το πόσο καλό είναι το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη αλλά και πόσο ολοκληρώνει τον χαρακτήρα της ιαπωνικής μοτοσικλέτας.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ