Νέες κατασκοπικές φωτογραφίες των νέων Honda CB500 είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται, εκτός από τα δύο γνωστά μοντέλα, το sport CBR500 και το γυμνό CB500, η Honda ετοιμάζει και το on-off CB500X.

Και τα τρία μοντέλα μοιράζονται τον εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα που αποδίδει γύρω στους 47 ίππους.

Κοινό είναι και το πλαίσιο των τριών μοτοσικλετών, καθώς και ο εξοπλισμός τους.

Τα τρία low budget μοντέλα αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα στην EICMA του Μιλάνου.

Νέες φωτογραφίες των Honda CB500

Ένα νέο σετ κατασκοπικών φωτογραφιών των, τριών τελικά, νέων μοντέλων 500 κ.εκ. της Honda είδε το φως της δημοσιότητας. Οι νέες αυτές φωτογραφίες μας κατατοπίζουν αρκετά για τα νέα CB.

 

Οι κατασκοπικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Ιταλία και απεικονίζουν τα τρία μοντέλα να ετοιμάζονται για φωτογράφηση, για το press kit τους ή για κάποια διαφημιστική καμπάνια. Σε αυτές ξεκάθαρα βλέπουμε τα δύο CB που ήδη γνωρίζαμε (από παλιότερες φωτογραφίες), αλλά κι ένα ακόμη, με περισσότερο on-off χαρακτήρα.

Τα τρία μοντέλα είναι τα εξής. Το sport CBR 500, με full fairing, το γυμνό CB500 και το on-off CB500X. Τα τρία μοντέλα ακολουθούν πιστά το δόγμα της οικογένειας NC και μοιράζονται την πλειοψηφία του εξοπλισμού τους. Ο κινητήρας είναι κοινός και για τα τρία. Είναι δικύλινδρος εν σειρά, υγρόψυκτος και αναμένεται να αποδίδει γύρω στους 47 ίππους. Το τελευταίο παίζει σημαντικό ρόλο και στη νέα πραγματικότητα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι νέοι αναβάτες, καθώς τα τρία CB θα είναι κατάλληλα για οδήγηση με το νέο δίπλωμα Α2.

Κοινό ανάμεσα στις τρεις μοτοσικλέτες είναι και το πλαίσιο, καθώς και ο υπόλοιπος εξοπλισμός, ο οποίος αποτελείται από συμβατικές προτάσεις, όπως τηλεσκοπικό πιρούνι, μονός δίσκος wave μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω. Η Honda, λοιπόν, σκοπεύει να ρίξει στην αγορά τρία ακόμη low budget μοντέλα, τα οποία, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στον εξοπλισμό, διατηρούν χαμηλά το κόστος παραγωγής και απόκτησης. Προορίζονται, άλλωστε, κυρίως για αρχάριους αναβάτες (οι οποίοι θα κάνουν το άλμα από μικρού κυβισμού δίκυκλα σε κάτι μεγαλύτερο), αλλά και σε αυτούς που επιθυμούν μια οικονομική πρόταση που τους δίνει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσουν σε καθημερινή βάση.

Τα τρία μοντέλα αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα σε μερικές εβδομάδες, στην EICMA του Μιλάνου.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ