net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Benelli θα παρουσιάσει ένα οικονομικό γυμνό 600 κ.εκ. στην EICMA, με το όνομα BN600.

Benelli BΝ600 στην EICMA

Mετά από μερικά χρόνια απουσίας, φαίνεται πως η Benelli επιστρέφει δυναμικά! Η εταιρεία που έχει γίνει γνωστή για τα εντυπωσιακά γυμνά της θα παρουσιάσει το νέο BN600 στην EICMA του Μιλάνου.

 

Η απουσία της Benelli έχει γίνει σίγουρα αισθητή στους λάτρεις των γυμνών street, καθώς η εταιρεία μας είχε καλομάθει επί σειρά ετών με μοντέλα όπως το TnT και το Tornado. Μετά από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, όμως, και την εξαγορά της από τον κινεζικό όμιλο Qianjiang, λίγα ήταν τα νέα που έρχονταν στη δημοσιότητα και την αφορούσαν.

Όπως φαίνεται, όμως, αυτό πρόκειται σύντομα να αλλάξει. Η Benelli θα παρουσιάσει το πρώτο της μοντέλο εδώ και καιρό και το όνομά του είναι BN600. Το BN600 είναι μια επιθετικής αισθητικής γυμνή μοτοσικλέτα 600 κ.εκ.. Ο κινητήρας της είναι τετρακύλινδρος εν σειρά και αποδίδει 82 ίππους. Η ψύξη γίνεται μέσω κυκλώματος νερού και την τροφοδοσία αναλαμβάνει σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού.

Το πλαίσιο, από την άλλη, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και αλουμίνιο. Όσον αφορά στον εξοπλισμό του, δε φτάνει τα επίπεδα προηγούμενων μοτοσικλετών της εταιρείας, καθώς, για παράδειγμα, το πιρούνι των 50 χλστ είναι συμβατικό. Τα φρένα, ωστόσο, με τους δίσκους των 340 χλστ., είναι ακτινικά.

Μπορεί το BN600 να μην ακούγεται όσο εντυπωσιακό θα περίμεναν οι fans των προηγούμενων μοντέλων της εταιρείας, ωστόσο, η Benelli ανακοίνωσε πως το BN600 θα αποτελεί μια οικονομική πρόταση στη μεσαία κατηγορία. Αν αυτό ισχύσει, τότε θα μπει ανταγωνιστικά στο παιχνίδι των πωλήσεων, κάπου στα μέσα του 2013, όταν και θα ξεκινήσει η διάθεσή του.

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ