Λίγες ώρες πριν το παρουσιάσει στην EICMA, η Honda δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του CBR 500.

Το νέο CBR 500 διαθέτει δικύλινδρο κινητήρα 469 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 54 ίππους.

Αποτελεί το ένα τρίτο της νέας σειράς της Honda στα 500 κ.εκ.. Τα άλλα δύο είναι το γυμνό CB 500R και το on-off CB 500X.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μερικές ώρες, μέχρι την επίσημη παρουσίασή του.

Πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Honda CBR 500!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του CBR 500 του οικονομικού sport που θα παρουσιάσει η Honda στην EICMA του Μιλάνου και αποτελεί το εν τρίτο της νέας σειράς 500 κ.εκ..

 

Το Honda CBR 500 (όπως και τα… συγγενή του CB 500R και CB 500X, τα είδαμε δύο φορές στο παρελθόν, χάρη σε κατασκοπικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Τώρα, όμως, μερικές μόλις ώρες πριν παρουσιαστούν επίσημα στην EICMA, η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του CBR 500.

Αυτά που γνωρίζουμε για τα τρία μοντέλα της νέας σειράς των 500 κ.εκ. της Honda είναι ότι διαθέτουν δικύλινδρο κινητήρα 469 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 54 ίππους, και χαρακτήρα οικονομικής μοτοσικλέτας. Ειδικά το CBR 500, αποτελεί την εξέλιξη του γνωστού μας CBR 250R και δεν αποκλείεται να αποτελέσει το επόμενο βήμα για όσους νεαρής ηλικίας αναβάτες θέλουν να περάσουν από το μονοκύλινδρο sport της Honda σε κάτι μεγαλύτερο.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ