net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με περισσότερους από 220 ίππους και σχεδόν 16 κιλά ροπής αυτό το TNT πρέπει να είναι τουλάχιστον... αναζωογονητικό στο δρόμο.

Η πηγή του...καλού. Η τουρμπίνα της Rotrex αυξάνει την ισχύ σε ιδιαίτερα διασκεδαστικά επίπεδα.

Τα μπουτόν του τιμονιού κάνουν αυτό το TNT ακόμη πιο ξεχωριστό. Στο βάθος ο νέος πίνακας οργάνων.

Κόσμημα τα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ που βελτιώνουν και τα επίπεδα εργονομίας της μοτοσικλέτας.

Benelli TNT Compressor: Πραγματικός δυναμίτης

Τι παίρνει κανείς αν συνδυάσει ένα Benelli TNT 1130 με έναν μηχανικό υπερσυμπιεστή; Ένα πραγματικά εκρηκτικό σύνολο έτοιμο για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

 
To Benelli TNT που μπορείτε να θαυμάσετε στις φωτογραφίες είναι δημιουργία της γνωστής εταιρίας βελτιώσεων Evotech η οποία έκανε πολύ περισσότερα από το να προσθέσει απλά έναν μηχανικό υπερσυμπιεστή της Rotrex στο ιταλικό streetfighter. 
Τόσο οι εισαγωγές αέρα όσο και το φιλτροκούτι έχουν σχεδιαστεί από την αρχή για να ανταποκρίνονται με επιτυχία στα νέα και δυσκολότερα καθήκοντά τους. Νέα είναι και η αντλία λαδιού υψηλής πίεσης που προέρχεται από την Yoshimura, όπως επίσης και η κεντρική μονάδα ελέγχου που ανήκει στην Motec. Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ισχύος από τους 141 στους 222 ίππους, ενώ αντίστοιχη αύξηση παρατηρείται φυσικά και στη ροπή που ανέρχεται τώρα στα 16 kgm.
Επιπλέον τοποθετήθηκε ένα νέο πολυόργανο στο τιμόνι του TNT Compressor, αντί του στάνταρ πίνακα οργάνων του μοντέλου. Από αυτό ο αναβάτης μπορεί να επέμβει και σε κάποιες παραμέτρους του κινητήρα αλλάζοντας έτσι τα χαρακτηριστικά απόδοσής του. 

Και τα περιφερειακά του TNT κινούνται στο ίδιο εξωτικό επίπεδο. Οι τετραπίστονες μονομπλοκ δαγκάνες προέρχονται από την Brembo και συνεργάζονται με δίσκους διαμέτρου 330 χλστ., οι ζάντες μαγνησίου είναι της ΟΖ, για την εμπρός ανάρτηση φροντίζει το ένα ανεστραμμένο πιρούνι της Ohlins και για την πίσω το αμορτισέρ AB1 της Mupo.

Η πανέμορφη αυτή μοτοσικλέτα έχει φυσικά ντυθεί και με καλούδια της ίδιας της Evotech τα περισσότερα από billet αλουμίνιο. Για να δείτε την  Benelli TNT Compressor εν δράσει δεν έχετε παρά να κλικάρετε εδώ.

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ