net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η sport αισθητική του και οι μεγάλοι τροχοί του δε περιορίζουν σημαντικά τους χώρους του Symphony. Κάτω από τη σέλα θα χωρέσει ένα full face κράνος.

SYM Symphony SR 125: Κάτι περισσότερο από sport

Tιμή: 1.765 ευρώ

Βασικά χαρακτηριστικά του Symphony είναι το μικρό του βάρος, η εργονομική σχεδίαση και η καλή λειτουργία του κινητήρα, ειδικά στις χαμηλές σ.α.λ.. Η συνολική του λειτουργία χαρακτηρίζεται δυναμική και είναι ικανή να μη σε απογοητεύσει όταν ζητήσεις κάτι παραπάνω από το Symphony. Πολύ καλά είναι, επίσης, και τα φρένα. Με δίσκο μπρος και πίσω, το Symphony φρενάρει με ασφάλεια και πληροφορεί ικανοποιητικά τον αναβάτη του. Όλα αυτά μεταφράζονται σε απίστευτη ευκολία, όταν ο αναβάτης κινείται με το Symphony μέσα στην πόλη, ακόμη και σε sport ρυθμούς. Απαλλαγμένος από άγχη του τύπου «θα χωρέσω ανάμεσα από τα αυτοκίνητα;», «θα φρενάρω έγκαιρα;», θα φτάσει στον προορισμό του όχι μόνο γρήγορα, αλλά και χωρίς άγχος.

Κάτω από τη σέλα, τέλος, παρά τον πίσω τροχό των 16 ιντσών, θα χωρέσει ένα full face κράνος χωρίς αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος, επιπλέον, υπάρχει και η σχάρα, η οποία αυξάνει τις μεταφορικές δυνατότητες του scooter, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το επίπεδο πάτωμα με το γάντζο στην ποδιά.

Κινητήρας: 4T, 1K, Α/Ψ
Κυβισμός (κ.εκ.): 124.6
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.): 10,5/8.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 0,91/7.000
Βάρος (κιλά): 116

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ