net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτά είναι τα νέα κεντρικά της Norton. Μπροστά διακρίνεται μέρος από μια αμμοπαγίδα της πίστας του Donington.

Μετακομίζει η Norton

Την εξαγορά του ιστορικού Donington Hall το οποίο θα αποτελέσει και τη νέα έδρα της ανακοίνωσε η Norton. Το κτίριο βρίσκεται εντός του συγκροτήματος της ομώνυμης πίστας.

 
Το Donington Hall, που βρίσκεται σε μια έκταση 26 στρεμμάτων, δίπλα ακριβώς από τη γνωστή βρετανική πίστα, χτίστηκε το 1790 και μέχρι πρότινος άνηκε στην αεροπορική εταιρία British Midland International η οποία το είχε ανακαινίσει και εκσυγχρονίσει πλήρως. Εκεί θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της αναγεννημένης βρετανικής εταιρίας (διοίκηση) αλλά και τα τμήματα των σχεδιαστών και των μηχανικών. 

Αυτό δεν είναι το μόνο κτίριο που εξαγόρασαν οι άνθρωποί της Norton οι οποίοι σκοπεύουν να φέρουν κοντά του και τη γραμμή παραγωγής οι οποία θα μετακομίσει ακριβώς πίσω από το Donington Hall σε ένα άλλο κτίριο έκτασης 4.180 τ.μ.

«Παρόλο που το μέρος που βρισκόμαστε τώρα (περίπου ένα χιλιόμετρο πιο μακριά…) μας έχει υπηρετήσει καλά δεν αντικατοπτρίζει την ταυτότητα και την κουλτούρα της Norton. To Donington Hall φέρνει στο νου ένα μοναδικά βρετανικό στιλ σταθερότητας, δύναμης και ποιότητας, στοιχεία που προσδίδουμε σε κάθε μοτοσικλέτα της Norton.», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Stuart Garner και πρόσθεσε ότι πέρα από το στιλ το νέου κεντρικού κτιρίου υπάρχει και ουσία. Το Hastings Hall, το μοντέρνο κτίριο που θα φιλοξενήσει τη γραμμή παραγωγής θα τους επιτρέψει να αυξήσουν τον αριθμό των μοτοσικλετών που παράγουν, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ