Το πράσινο φως για την αγορά της Ευρώπης πήρε το CTX700, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην επόμενο έκθεση μοτοσικλέτας στο Μιλάνο.

Τόσο η έκδοση με το φέρινγκ όσο και η γυμνή θα είναι διαθέσιμες με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στο βασικό εξοπλισμό τους.

Honda CTX700: Και στην Ευρώπη!

Με τα NC700 να τυγχάνουν όλο και μεγαλύτερης αποδοχής στην Ευρώπη η Honda αποφάσισε να εισάγει και τα CTX700 τα οποία θα παρουσιάσει επίσημα στην επόμενη EICMA.

 
Η είδηση προέρχεται από την ίδια την Honda η οποία πρόσθεσε πως οι δύο εκδόσεις της σειράς CTX,-προορίζονταν αρχικά μόνο για το κοινό της Β. Αμερικής-θα είναι διαθέσιμες με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στο στάνταρ εξοπλισμό τους.

Η συγκεκριμένη κίνηση μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού η νέα ημιαυτόματη μετάδοση της ιαπωνικής εταιρίας βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στο ευρωπαϊκό κοινό. Από το Μάιο του 2010 που παρουσιάστηκε για το VFR1200F κερδίζει συνεχώς έδαφος και μέχρι σήμερα περισσότεροι από 12.500 αναβάτες Honda (VFR1200, NC700X kai S και Crosstourer) το έχουν προτιμήσει έναντι των απλών εκδόσεων με το ποδοκίνητο κιβώτιο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Honda, οι κάτοχοι του NC700X με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη αντιστοιχούσαν στο 10% επί του συνόλου των πωλήσεών του μοντέλου στην Ευρώπη, τον Απρίλιο του 2012. Το ποσοστό αυτό αυξήθηκε στο εντυπωσιακό 44% τον Φεβρουάριο του 2013.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αντιπροσωπεία της Honda, Σαρακάκης Α.Ε., για την εισαγωγή του μοντέλου στην ελληνική αγορά, κάτι που θα γίνει γνωστό τις επόμενες εβδομάδες.


 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ