Με ηλεκτρονικό ψεκασμό και σημαντικά μειωμένη κατανάλωση παρουσιάζεται το νέο Shooter.

Μοντέρνο αισθητικά κα ιμε προσεςγμένες λεπτομέρεις εμφανίζεται το νέο Shooter με τιμή 985 ευρώ για την αγορά της Ινδονησίας.

Η πλούσια έκδοση του Shooter φέρει χυτούς αλουμινένιους τροχούς και δισκόφρενο στον εμπρός τροχό.

Στα 274 χιλιόμετρα (από 200) έχει εκτοξευτεί η αυτονομία του Shooter με τη χρήση ηλεκτρονικού ψεκασμού αντί για καρμπυρατέρ.

Ασία: Νέο Suzuki Shooter 115

Ένα νέο παπί στη δημοφιλή κατηγορία των 110-115 κυβικών εκατοστών παρουσίασε η Suzuki για τις αγορές της Ασίας το οποίο, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και δυτικότερα.

 
Ο λόγος που το λέμε αυτό δεν είναι άλλος από το σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού που διαθέτει το νέο παπί της ιαπωνικής εταιρίας. Χάρη σε αυτό μπορεί να περάσει πολύ πιο εύκολα τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων που υπάρχουν στην Ευρώπη, σε περίπτωση που η Suzuki αποφασίσει να το φέρει προς τα εδώ. 

Όπως και να έχει το Shooter είναι σύγχρονο αισθητικά και μοιάζει ιδιαίτερα προσεγμένο στις λεπτομέρειές του, όπως είναι για παράδειγμα τα βιδωτά αλουμινένια μαρσπιέ του συνεπιβάτη και τα διάφανα κρύσταλλα σε φλας και πίσω φωτιστικό σώμα.

Σύμφωνα με τη Suzuki ο αερόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας των 9,3 ίππων του Shooter είναι 37% πιο οικονομικός σε κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο που χρησιμοποιούσε καρμπυρατέρ για την τροφοδοσία του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται η αυτονομία του από τα 200 χλμ. που βρισκόταν πριν στα 274! Αλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του παπιού είναι ο μεγάλος χώρος κάτω από τη σέλα ο όγκος του οποίου ανέρχεται στα 8 λίτρα-δεν χωρά κράνος.

Το Shooter θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Αυτή της φωτογραφίας είναι η πιο πλούσια εξοπλισμένη και διαθέτει δισκόφρενο εμπρός και χυτούς τροχούς αλουμινίου. Επόμενη είναι η έκδοση με ακτινωτούς τροχούς ενώ η φθηνότερη φέρει ταμπούρο και για τον εμπρός τροχό. Η τιμή του στην Ινδονησία ανέρχεται στα 985 ευρώ. Σίγουρα ένα από τα…hi-end παπιά της αγοράς.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ