net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μοτοσικλέτες 500-900 κ.εκ.

Οι μοτοσικλέτες μεσαίου κυβισμού αυτού του είδους, έχουν κατακλύσει την αγορά προσφέροντας αυτό ακριβώς που ζητά ο εκάστοτε αναβάτης. Ποια όμως είναι κατάλληλη για εσένα και τις δικές σου ανάγκες;

 
Για να σε βοηθήσουμε να απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μαζέψαμε και σου παρουσιάζουμε εννέα μοτοσικλέτες μεσαίου κυβισμού (500-900 κ.εκ.) οι οποίες μοιράζονται πολλά στοιχεία μεταξύ τους αλλά έχουν και πολλές διαφορές και κατά συνέπεια διαφορετικό χαρακτήρα.

Όλες έχουν όρθια θέση οδήγησης, τροχούς 17-19 ιντσών, κάλυψη από τον αέρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν για τα πάντα: από καθημερινή μετακίνηση, μέχρι ταξίδια, ενώ η όρθια και ξεκούραστη θέση οδήγησης τούς επιτρέπει να κινούνται με μεγαλύτερη άνεση από μια καθαρόαιμη street και σε βατούς χωματόδρομους-άλλες με περισσότερη άνεση άλλες με λιγότερη.

Δεν είναι δηλαδή ούτε “καθαρόαιμες” street αλλά ούτε και on-οff/adventure με εμπρός τροχό 21 ιντσών και ιδιαίτερα μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων. Από την άλλη και ανάλογα με τις επιλογές που έχει κάνει ο εκάστοτε κατασκευαστής κάθεμια έχει και τον δικό της διαφορετικό χαρακτήρα: άλλες είναι πιο ταξιδιάρικες, άλλες έχουν πιο έντονο σπορ χαρακτήρα και είναι και εκείνες που προτάσσουν την οικονομία ως το πιο δυνατό τους χαρτί.

 Όπως και να έχει κάποια από αυτές σου ταιριάζει καλύτερα  δεδομένου και τους κόστους απόκτησης. Ας τις γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ