net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο μπροστινός προβολέας

Εμφάνιση-Ποιότητα

Η Scrambler σειρά έχει συγκεντρώσει διθυραμβικά σχόλια για την αισθητική της και το Desert Sled δεν αποτελεί εξαίρεση. Το μοντέλο είναι εντυπωσιακό και κεντρίζει πανεύκολα την προσοχή του παρατηρητή, ο οποίος θα προσέξει την μεγάλη απόσταση από το έδαφος, τους ακτινωτούς τροχούς και το ψηλό εμπρός φτερό. Το Desert Sled θα γίνει διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς –κόκκινο και λευκό-, από τους οποίους ο δεύτερος, σε συνδυασμό με τον στρογγυλό προβολέα, θυμίζει συγκεκριμένο θρυλικό μοντέλο Ιαπωνικής εταιρείας, ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κοινό- ακόμα δεν βρήκατε ποιο είναι;
Οι λεπτομέρειες του Desert Sled είναι πιστές στον χαρακτήρα του. Το μοντέλο φέρει αλουμινένια ποδιά κάτω από το μοτέρ, κάγκελο προστασίας του εμπρός φωτιστικού σώματος αλλά και προστατευτικά για το πίσω γρανάζι. Για το Desert Sled θα γίνει επίσης διαθέσιμη μια μεγάλη σειρά από έξτρα αξεσουάρ, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων LED φλας εμπρός-πίσω, κάγκελα προστασίας κινητήρα και ψυγείου λαδιού,  CNC μαρσπιέ αλλά και ένα ψηλό τελικό εξάτμισης από την Termignoni. 
Ποιοτικά,  το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Τα πλαστικά τμήματα –που περιορίζονται στην ουρά και το εμπρός φτερό- είναι φτιαγμένα από υλικό που ικανοποιεί στην αφή, ενώ η βαφή τους είναι ιδιαίτερα προσεγμένη. Τα ίδια ισχύουν και για τα μεταλλικά τμήματα, ενώ από αλουμίνιο είναι φτιαγμένα και τα «φιλέτα» του ρεζερβουάρ, τα οποία είναι εναλλάξιμα. Τριγμοί δεν έκαναν την εμφάνισή τους όσο οδηγήσαμε την μοτοσυκλέτα, ακόμη και εκτός δρόμου.
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ