net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στη σημερινή προσφορά θα βρείτε αδιάβροχα της εταιρίας Tucano Urbano!

Αδιάβροχα Tucano Urbano

Είστε αναβάτης και χρησιμοποιείτε την μοτοσυκλέτα σας κατά την διάρκεια του χειμώνα; Το κατάστημα Mondo di Moto έχει για εσάς δύο προϊόντα τα οποία είναι κατάλληλα για να προστατεύεστε από την βροχή!

 
Η βροχή δεν είναι φίλος για τον αναβάτη κατά την μετακίνηση. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να προστατεύεστε από το νερό και την υγρασία. Τα αδιάβροχα της Tucano Urbano είναι κατασκευασμένα και έχουν κριθεί κατάλληλα ακριβώς για αυτή την χρήση.

Το κατάστημα Mondo di Moto σας προσφέρει δύο αδιάβροχα της εταιρίας τα οποία μπορείτε αποκτήσετε σε πολύ καλή τιμή.

To αδιάβροχο 534 Diluvio Plus είναι μία διαιρούμενη φόρμα κατασκευασμένη ειδικά για να μην επιτρέπει την εισροή του νερού. Η φόρμα διατίθεται σε μεγέθη XS – 3XL ενώ συνοδεύεται από τσάντα μεταφοράς.

To αδιάβροχο 534 Diluvio SET είναι επίσης μία διαιρούμενη φόρμα η οποία έχει ραφή και θυροκόλληση. Μεγάλο συν είναι ότι έχει εσωτερική επένδυση και αναδιπλούμενη κουκούλα στο jacket.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές και αποκτήστε το 534 Diluvio Plus στην τιμή προσφοράς των 73 ευρώ ή αποκτήστε το 534 Diluvio SET στην τιμή προσφοράς των 70 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα Mondo do Moto στο τηλ.: 210 8820405 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ