net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To αδιάβροχο σετ GV-700 της AGVpro!

Αδιάβροχο σετ σε προσφορά

Βαρεθήκατε να γίνεστε μούσκεμα από μία απότομη αλλαγή του καιρού στις μετακινήσεις σας; Η AGVpro έχει την λύση για εσάς με το αδιάβροχο σετ GV-700.

 
To αδιάβροχο σετ αποτελείται από μπουφάν και παντελόνι τα οποία είναι κατασκευασμένα με τις καλύτερες προδιαγραφές προκειμένου να είναι σας προστατεύουν από την εισροή νερών.

Το αδιάβροχο σετ GV-700 είναι κατασκευασμένο με θερμοκολλήμενες ραφές και εσωτερική επένδυση για να παραμείνετε στεγνοί ακόμα και στις πιο δύσκολες βροχές. Στο κάτω μέρος του μπουφάν υπάρχει λάστιχο που σφίγγει προκειμένου να μην περνάει ο αέρας και το νερό ενώ στην μέση υπάρχει ζώνη για να το ρυθμίσετε όπως εφαρμόζει καλύτερα σε εσάς. Το παντελόνι στο τελείωμα του διαθέτει φερμουάρ και Velcro ώστε να μπορείτε να το βάλετε η να το βγάλετε χωρία να πρέπει να αφαιρέστε τα παπούτσια σας.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια η AGVpro έχει τοποθετήσει στο μπουφάν στο μπροστά και στο πίσω μέρος ανακλαστική ταινία τύπου Reflex προκειμένου να γίνεστε περισσότερο ορατοί όταν το φοράτε.

Το αδιάβροχο σετ GV-700 της εταιρίας AGVpro μπορείτε να το αγοράσετε από το κατάστημα Too Fast στην τιμή προσφοράς των 48 ευρώ έναντι των 75 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή!

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το κατάστημα Too Fast στο τηλ.: 210 9969793 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ