Adventure 125άρια scooter για τους κακοτράχαλους δρόμους της πόλης

Adventure 125άρια scooter για τους κακοτράχαλους δρόμους της πόλης

- Adventure εμφάνιση για τους λάτρεις της κατηγορίας
- Από 2.500 ευρώ και μέχρι 15 άλογα
- Ελαστικά μεικτής χρήσης για το χωριό ή το νησί
- Ρεζερβουάρ έως 15 λίτρα για μεγάλη αυτονομία

SYM: VF125 10ps με λιγότερο από 2λίτρα τα 100km

SYM: WILD 160 Τεχνολογία αιχμής

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Το κύμα των adventure παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του χωρίς να κοιτάει κατηγορίες και κυβικά. Μπορεί ακούγοντας για adventure το μυαλό να πηγαίνει αρχικά σε μεγάλες τουριστικές μοτοσυκλέτες, όμως η μεγάλη ζήτηση οδήγησε τους κατασκευαστές στο να φέρουν την adventure εμφάνιση και σε μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτες, ενώ πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους και τα adventure scooter. Η μυώδης, αθλητική, γεμάτη γωνίες, σκληροτράχηλη εμφάνιση που σε προδιαθέτει να πας πιο μακριά είναι ο βασικός λόγος που μας αρέσουν τα adventure και αυτό ακριβώς το στοιχείο φρόντισαν οι κατασκευαστές να περάσουν αυτούσιο στα scooter τους. Εδώ βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με 125άρια που προορίζονται για χρήση στην πόλη, όμως η εντυπωσιακή εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Από 2.500 ευρώ και μέχρι 15 άλογα

Οι επιλογές σε adventure scooter 125 κυβικών μπορεί να είναι περιορισμένες αυτή τη στιγμή, όμως είναι αρκετές προκειμένου ο υποψήφιος αγοραστής να έχει εναλλακτικές ανάλογα με τις ανάγκες, το γούστο και το budget του. Με τις τιμές να ξεκινούν λίγο πάνω από τα 2.500 ευρώ, μπορείς εύκολα να αποκτήσεις ένα μοντέρνο και σύγχρονο όχημα για τις καθημερινές σου μετακινήσεις και να μειώσεις στο ελάχιστο τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης. Οι ιπποδυνάμεις αγγίζουν τους 15 ίππους για να κινείσαι σβέλτα ακόμα και σε λεωφόρους ή οδούς ταχείας κυκλοφορίας, ενώ η κατανάλωση κυμαίνεται στα 2,7 λίτρα / 100 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητο και με το ίδιο δίπλωμα να αποκτήσεις ένα adventure scooter 125 κυβικών και να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήματα σε κάθε σου μετακίνηση.    
 

Μάρκα Μοντέλο Τιμή Ισχύς Hp / Στροφές Χωρητηκότητα Ρεζερβουάρ Βάρος (πλήρες υγρών)
APRILIA SR GT 125 ABS   14,8 9 144
DAYTONA MISTA 125   14,6 9.3 149
DAYTONA VIRTUS 125   11,5 13.5 156
SYM ADX 125   12,3 15 153

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ελαστικά μεικτής χρήσης για το χωριό ή το νησί

Τα adventure scooter εφοδιάζονται με ελαστικά μεικτής χρήσης. Αυτά συμπληρώνουν ιδανικά την περιπετειώδη τους εμφάνιση, αλλά δεν μένουν μόνο σε αυτό. Παρέχουν αυτή την έξτρα πρόσφυση που χρειάζεσαι στους κακοτράχαλους και γεμάτους λακκούβες και κακοτεχνίες ελληνικούς δρόμους, ενώ θα σου επιτρέψουν να διασχίσεις με ασφάλεια κάποιον βατό χωματόδρομο στο χωριό η στο νησί. Οι τροχοί των 14 και 13 ιντσών προσφέρουν σταθερότητα και στιβαρή αίσθηση στις υψηλές ταχύτητες, αλλά και ευελιξία στο απαιτητικό αστικό περιβάλλον.
 

Ρεζερβουάρ έως 15 λίτρα για μεγάλη αυτονομία

Τα adventure scooter είναι στην ουσία μια υποκατηγορία των GT και συνηθίζεται το ρεζερβουάρ να βρίσκεται χαμηλά στο κεντρικό τούνελ για καλύτερη κατανομή και χαμηλότερο κέντρου βάρους. Τα συγκεκριμένα 125άρια έχουν μεγάλης χωρητικότητας ρεζερβουάρ που ξεκινά από τα 9 και φτάνει έως και τα 15 λίτρα. Λαμβάνοντας υπόψη την πραγματική κατανάλωση σύμφωνα με τις μετρήσεις μας κατά τη διάρκεια των δοκιμών, η αυτονομία αναλόγως του μοντέλου κυμαίνεται ξεκινά από τα 375 και μπορεί να φτάσει έως και τα 555 χιλιόμετρα, που σημαίνει πιο αραιές επισκέψεις στο βενζινάδικο.