net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα της εταιρίας Ohvale!

Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα της εταιρίας Ohvale!

Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα της εταιρίας Ohvale!

Αγωνιστικές μοτοσυκλέτες

Η εταιρία Ohvale, είναι γνωστή στον κόσμο των αγώνων καθώς προσφέρει μία εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα σε συνδυασμό με ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για μικρούς και μεγάλους αναβάτες που επιθυμούν να παρούν μέρος σε αγώνες. Στο δελτίο τύπου του καταστήματος Peristeras Moto Tyres θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

 
Οι Ιταλικές Αγωνιστικές Μοτοσυκλέτες Ohvale ήρθαν να πρωταγωνιστήσουν και στην Ελλάδα.

Οι Ιταλικές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Ohvale που συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν στο Ιταλικό και στο Ισπανικό πρωτάθλημα MINI GP από φέτος θα είναι διαθέσιμες και στην Ελλάδα.

H Ohvale Greece φέρνει την καλύτερη πρόταση παγκοσμίως για μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να μπουν στον χώρο της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, προσφέροντας μια εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα πλαισιωμένη από ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών ικανό να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις.

Νέος Ενιαίος Θεσμός
Η Ohvale φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα νέο ενιαίο θεσμό για την Ελλάδα με 4 κατηγορίες Μοτοσυκλετών όπου οι κινητήρες θα είναι όλοι ίδιοι και εργοστασιακά κλειδωμένοι για την μέγιστη διασφάλιση ενιαίας ιπποδύναμης, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα κλήρωσης των μοτοσυκλετών πριν από κάθε αγώνα στους αναβάτες. 

Το πακέτο υπηρεσιών της Ohvale Greece περιλαμβάνει την δυνατότητα ενοικίασης της μοτοσυκλέτας για προπονήσεις αλλά και για συμμετοχή σε αγώνα ενώ δίνει και την δυνατότητα αγοράς.
Παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη, αγωνιστική προετοιμασία και φιλοξενία στην τέντα της ομάδας ενώ υπάρχει και η δυνατότητα φύλαξης - αποθήκευσης της μοτοσυκλέτας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ohvale Greece μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
www.ohvale.gr


Peristeras Moto Tyres
OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:
Dunlop Moto Racing Tyres
Dunlop Kart Racing Tyres
Chicken Hawk moto & kart Warmers 
Gerbing Heated Clothes
 
Κεντρικό Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα,
Υπ/μα :  Κωνσταντινουπόλεως 44, Περιστέρι
Office: 210 777 5380 & 2105770877
Fax:    210 7798116  & 2105770876
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ