net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φαίνεται...πληγωμένος ο Cal Crutchlow!

Αιχμές κατά της Honda!

Ο Cal Crutchlow μιλά για την αντιμετώπιση που δέχεται από την ομάδα της Honda, δηλώνοντας ότι θα ήθελε να δεχθεί περισσότερη υποστήριξη από το εργοστάσιο.

 
Ο Cal Crutchlow φαίνεται ότι δεν φοβάται να προχωρήσει σε αιχμηρές δηλώσεις, στις οποίες στοχοθετεί την αντιμετώπιση του εργοστασίου της Honda απέναντι στον ίδιο και την ομάδα του. Όντας πλέον νικητής δύο φορές στην φετινή σεζόν, ο Cal λέει ότι θα ήθελε περισσότερη υποστήριξη.
 
Συγκεκριμένα, δηλώνει: «Ξέρω ότι δεν θα οδηγήσω εργοστασιακή μοτοσυκλέτα προς το παρόν και είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου, αλλά ίσως αξίζω περισσότερη υποστήριξη από το εργοστάσιο. Όταν οδηγούσα για την Yamaha, είχα καλή υποστήριξη και μου πρόσφεραν πολύ καλό συμβόλαιο για να μείνω μαζί τους. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να μας βοηθούν περισσότερο, και εμένα, και την LCR σαν ομάδα»

«Είναι απογοητευτικό να κερδίζεις έναν αγώνα και να μην βλέπεις το αφεντικό στην συνέντευξη τύπου… Σε άλλο εργοστάσιο, θα ήταν. Ξέρω πολλούς ανθρώπους από μέσα μου πραγματικά με βοηθούν και άλλους τόσους που δεν τους αρέσει που γίνεται αυτό! Αλλά αυτοί είναι οι αγώνες, είναι business. Και μάλιστα απαιτητικές.»

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Cal απάντησε σε ορισμένες φωνές, που τον θέλουν ακόμη και να κατακτά τίτλο του χρόνου! «Προς το παρόν και έτσι όπως έχουν τα πράγματα, δεν γνωρίζω αν μπορώ να παλέψω για τον τίτλο. Ωστόσο αυτό δεν με αποτρέπει από το να συνεχίζω τις προσπάθειες μου.»
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ