net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Monster 797

Ανακοινώθηκαν τιμές!

Το νέο Ducati Monster 797 παρουσιάστηκε στην πρόσφατη έκθεση της EICMA και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του.

 
Η παλιά καλή επιτυχημένη συνταγή, χρησιμοποιήθηκε από την Ιταλική εταιρία, για να κατασκευάσει ένα μοντέλο ελκυστικό που σε συνδυασμό με την χαμηλή του τιμή, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγοραστών.
 
Οι τιμές αφορούν την γειτονική Ιταλία, όμως μπορούμε να πάρουμε μια πρόγευση για το που θα κινηθούν και σε άλλες χώρες. Η βασική έκδοση ανέρχεται στα 8.950 Ευρώ και ανεβαίνει στα 9.050, για τους χρωματισμούς Star White Silk και Dark Stealth. Όσο αναφορά την πιο πλούσια εκδοχή Plus, που φέρει fairing και κάλυμμα για τη σέλα του συνεπιβάτη, θα πρέπει να δαπανήσετε 9.350 για την απλή έκδοση και 9.450 για αυτές με τους χρωματισμούς που αναφέρθηκαν.

Στο σώμα της μοτοσυκλέτας  χρησιμοποιήθηκε  ένα πλαίσιο από δοκούς μονοκόμματους που φτάνουν μέχρι την ουρά και ενσωματώνουν χειρολαβές για τον συνεπιβάτη. Η μοτοσυκλέτα παίρνει κίνηση από ένα αερόψυκτο δεσμοδρομικό κινητήρα 803 κ.ε. που παράγει 75 ίππους στις 8.250 σ.α.λ και 69NM ροπής στις 5.750σ.α.λ.

Τη λύση της Kayaba επέλεξε η Ducati για τη μπροστινή ανάρτηση,  με upside-down πιρούνι 43χιλ, ενώ η πίσω ανάρτηση είναι μονή της Sachs με δυνατότητα προφόρτισης και επαναφοράς και υπόσχονται άνεση στην καθημερινή μετακίνηση και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Ένα σύστημα ABS της Bosch συνεργάζεται με  δύο δισκόφρενα 320χιλ.,  συνδυασμένα με τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo μπροστά και ένα μονό δισκόφρενο 245χιλ πίσω και αναλαμβάνουν να σταματήσουν την μοτοσυκλέτα. 

Τις ζάντες 17 ιντσών με σχέδιο 10 ακτινών, ντύνουν τα Pirelli Rosso II ελαστικά, σε διαστάσεις 120/70 μπροστά και 180/55 πίσω. 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ