net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα συνεχίσουν τις προσπάθειες να ανεβάσουν την Ducati στις πρώτες θέσεις, οι Crutchlow και Dovizioso

Ανανέωση συμβολαίων Crutchlow & Dovizioso

Σε συνέντευξη τύπου, στα πλαίσια του WDW 2014, η Ducati ανακοίνωσε την συνέχεια της συνεργασίας της με τους αναβάτες των MotoGP, Cal Crutchlow και Andrea Dovizioso μέχρι το 2015 και 2016, αντίστοιχα.

 
Για δυο επιπλέον σεζόν θα αγωνίζεται με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati o Andrea Dovizioso. Ο διευθυντής της εταιρίας, Claudio Domenicali σχολίασε, «Ο Andrea είναι μαζί μας εδώ και δύο χρόνια και έχει αποδείξει την πίστη του στην προσπάθεια που κάνουμε. Έπειτα από μια δύσκολη χρονιά πέρσι, μας έχει δώσει δύο θέσεις στο βάθρο φέτος. Είναι ο καλύτερος μας αναβάτης και είναι μεγάλη τιμή για εμένα να ανακοινώσω την απόφασή του να συνεχίσει μαζί μας για δυο ακόμη χρόνια».

Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθη και ο πρόσφατα εγχειρισμένος (και στα δύο χέρια) Cal Crutchlow, δίνοντας τέλος στις εικασίες που τον είχαν να οδηγεί για άλλη ομάδα  το 2015, αφού ανακοινώθηκε πως θα μείνει στην ομάδα του Borgo Panigale, μαζί με τον Dovizioso, και το 2015.

Ο Βρετανός αναβάτης δήλωσε, «Ο Andrea Dovizioso διανύει μια πολύ καλή χρονιά όμως χρειάζεται να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για το υπόλοιπο της σεζόν. Είμαι σίγουρος πως δουλεύουν σκληρά και στο εργοστάσιο στην Ιταλία και ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε σύντομα να πλησιάσουμε τους κορυφαίους αναβάτες. Ο Marc Marquez μοιάζει να είναι από άλλο πλανήτη όμως ο Andrea Iannone τον έχει κερδίσει στο παρελθόν

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ