net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρουσίαση της VR46 TEAM 2017

Ανεβαίνει κατηγορία η SkyTeam

Τον τελικό του διασήμου talent show X Factor διάλεξε η ομάδα του Valentino Rossi  για να προβεί στην ετήσια παρουσίαση την ομάδας του Sky racing Team VR46. Παρόντες φυσικά,  οι τέσσερις οδηγοί της ομάδας  που ήταν εκεί για να κάνουν τις αποκαλύψεις που αφορούν την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

 
 

Τις μοτοσυκλέτες του Nicola Bulega,Andrea Migno,  Francesco Bagnaia και Stefano Manzi κοσμούν ανασχεδιασμένα λογότυπα ενώ μια σύνθεση από μαύρο, μπλε και άσπρο χρώμα συμπληρώνουν την συνολική εμφάνιση. Η ομάδα θα έχει για το 2017 την βοήθεια της Oakley που θα είναι ο βασικός χορηγός και θα υποστηρίξει το όλο εγχείρημα και στις δυο κατηγορίες Moto2 και Moto3. Ανάμεσα στους επίσημους  χορηγούς θα είναι επίσης η Monster Energy, η Dainese και η AGV που είναι μαζί με την ομάδα από το 2014.

Η VR46 TEAM ιδρύθηκε με σκοπό την υποστήριξη νεαρών αθλητών και μέσω την συνεχούς ανάπτυξης θα κάνει ντεμπούτο για το 2017 στη δύσκολη κατηγορία Moto2

Στην κατηγορία Moto2 ο Bagnaia επιστρέφει στην ομάδα VR46 μετά την πολύ επιτυχημένη του πορεία στην ομάδα της Mahindra με νίκες σε Sepang και Assen. Με wild card θα αγωνιστεί ο Manzi μετά από την πορεία στην Moto3 έχοντας μέχρι στιγμής σημειώσει καλές επιδόσεις με κορυφαία την τέταρτη θέση στο Silverstone.

Στην κατηγορία Moto3 ο rookie Bulega πέτυχε μια pole position και δυο τερματισμούς στο pontium και τερμάτισε 7ος στο πρωτάθλημα, ενώ ο Migno τελείωσε το πρωτάθλημα 17ος έχοντας όμως 2 θέσεις σε pontium.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ