net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εγκάρδιος και για άλλη μια φορά αφοπλιστικά ειλικρινής ο Lin Jarvis!

«Ανοιχτή η πόρτα στον Jorge!»

Ο Lin Jarvis προέβη σε εκτενείς δηλώσεις αποχαιρετισμού προς τον Jorge Lorenzo, λέγοντας τίποτα λιγότερο από τα καλύτερα για αυτόν!

 
Ο Lin Jarvis της Yamaha μίλησε εκτενώς σχετικά με την αποχώρηση του Jorge Lorenzo από την ομάδα, μετά από 9 σεζόν επιτυχημένης συνεργασίας. Ο Jarvis αυτή την φορά έδειξε ένα εντελώς άλλο πρόσωπο: Η αυστηρότητα με την οποία έχει αναφερθεί στο παρελθόν για τον Jorge Lorenzo είναι απούσα, ενώ οι δηλώσεις του είναι επιβραβευτικές και εγκάρδιες! Διαβάστε τι είπε…
 
«Για μένα, ήταν ο τέλειος τρόπος να τελειώσει μια πολύ επιτυχημένη, πολυετής συνεργασία. Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Ο Jorge είναι εξαιρετικά ικανός, αποφασισμένος και προσηλωμένος, και όταν όλα του τα άστρα ευθυγραμμίζονται, είναι ακατανίκητος-ακριβώς αυτό που είδαμε το Σαββατοκύριακο!»

«Είμαστε εδώ για να αγωνιζόμαστε και να κερδίζουμε, και τελικά να είμαστε επιτυχημένοι, και αυτός είναι εδώ ακριβώς για τους ίδιους λόγους. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, είχαμε εντάσεις μεταξύ αυτού και της ομάδας, μεταξύ αυτού και του ομόσταυλού του, αλλά και όμορφες στιγμές που όλα κυλούσαν ομαλά

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δήλωση του Lin Jarvis, ότι η Yamaha θα κρατήσει ανοιχτή την πόρτα της στον 29χρονο Ισπανό! «Η πόρτα παραμένει ανοιχτή, γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται στην επόμενη στροφή! Όταν τελειώνει μια σχέση, ειδικά μια επιτυχημένη, είναι σημαντικό να τελειώσει με καλό τρόπο. Σίγουρα θα είμαστε ανταγωνιστές στην πίστα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε εχθροί εκτός αυτής. Περάσαμε πολύ καλά μαζί και αν η μοίρα τον φέρει πίσω στην Yamaha, θα είμαστε έτοιμοι να τον ακούσουμε!» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ