net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Άνετο, και ευρύχωρο, θα βολέψει και τα χαμηλά αναστήματα, ενώ το design του είναι σύγχρονο και επιθετικό.

Είδαμε ταχύτητες μέχρι 100χλμ/ώρα, με το GTS 300i να είναι απολύτως σταθερό και προβλέψιμο.

Τα τρία χρώματα του GTS είναι το εντυπωσιακό λευκό, το σοβαρό ασημένιο, και το… «κακό» μαύρο.

Αποστολή, Ισραήλ: SYM GTS 300i

Σε μια εξωτική αποστολή στο Ισραήλ, έγινε η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του ανανεωμένου GTS 300i της SYM. Δυνατό του όπλο, ο νέος κινητήρας F4, ο δυνατότερος στα 300 κυβικά.

 

Αν αναρωτιέστε για το λόγο που η παρουσίαση έγινε στο Ισραήλ, πρέπει να σας πληροφορήσουμε πως εκεί, η SYM κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς δικύκλων, με τεράστια διαφορά από όλους τους υπόλοιπους. Στο όμορφο Τελ Αβίβ λοιπόν, βιώσαμε τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις από το ανανεωμένο GTS 300i, εντυπώσεις που μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους.

Αισθητική / ποιότητα κατασκευής: Υψηλά στάνταρ

Το design του νέου SYM GTS 300i είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και σύγχρονο, συνδυάζοντας αιχμές αλλά και καμπύλες. Από τη μέση του scooter και πίσω οι αιχμές και οι γωνίες παίζουν κυρίαρχο ρόλο, ενώ από τη μέση και μπρος, το σχήμα γλυκαίνει με περισσότερες καμπύλες. Φυσικά, το design ακολουθεί την λειτουργικότητα πρώτα απ’ όλα, λειτουργικότητα που μεταφράζεται σε μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, ανέσεις αυτοκινήτου για δύο άτομα, προστασία από τα στοιχεία της φύσης, αλλά και έξυπνα gadgets. Η ποιότητα των πλαστικών είναι πολύ καλή, ενώ τα χρώματα είναι τρία, για να καλύψουν κάθε γούστο. Από το πανταχού παρόν πλέον λευκό, στο «κυριλέ» ασημένιο, και στο κλασσικό μαύρο.

Η αποστολή στο Ισραήλ για το SYM GTS 300i περιλαμβάνεται στο τεύχος 12 του moto τρίτη, που κυκλοφορεί στις 5 Ιουνίου 2012.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ