net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ξανά στο πρωτάθλημα WSBK η Aprilia

Επιστρέφει στα superbikes!

H Ιταλική εταιρεία επιστρέφει επίσημα στα World Superbikes από του χρόνου και υπογράφει συμβόλαιο με την Milwaukee SMR Team.

 
Σημαντικά νέα από την Aprilia, η οποία και επίσημα πλέον θα κάνει την επιστροφή της στο πρωτάθλημα των World Superbikes. H Ιταλική εταιρεία, μετά από δύο σεζόν προσήλωσης αποκλειστικά στα Moto GP, υπέγραψε συμβόλαιο με την Milwaukee SMR Team για δύο χρόνια.Στην σέλα των αγωνιστικών Aprilia RSV4 θα βρεθούν οι Eugene Laverty –ο οποίος θα αποχωρήσει από τα Moto GP- και Lorenzo Salvadori.
Ο Romano Albesiano, διευθυντής της Aprilia, είπε για το γεγονός: «Στην ομάδα Milwaukee SMR βρήκαμε έναν συνεργάτη που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και, αφού κέρδισε το βρετανικό πρωτάθλημα superbikes, τώρα θέλει να αγγίξει την κορυφή του κόσμου. Η συμφωνία μας παρέχει την μοτοσυκλέτα και την υλική υποστήριξη, ένα κόσμημα τεχνολογίας που και πάλι θα αποδείξει την αξία του.»

Ο Eugene Laverty, ο αναβάτης ο οποίος το 2013 ήρθε πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην σέλα της RSV4, είπε για την επιστροφή του στα WSBK: «Είναι συναρπαστικό που επιστρέφω στα superbikes με την Aprilia. Είναι μια μοτοσυκλέτα με την οποία έχω κάνει 10 νίκες και μία δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να πιάσω την υπόθεση από εκεί που την άφησα!» 
 

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ