net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H επίμαχη φωτογραφία με την μοτοσυκλέτα. Είναι ή δεν είναι άραγε;

Aprilia: Νέο RS4 125;

Ιταλοί δημοσιογράφοι εντόπισαν ένα μοντέλο να δοκιμάζεται, το οποίο πρόκειται ξεκάθαρα για Aprilia, αλλά έχει διαφορές με το τρέχον RS4 125.

 
O κατασκοπευτικός φακός των συναδέλφων μας στο ιταλικό Omnimoto εντόπισε την εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα, η οποία φαίνεται να είναι ένα Aprilia RS4 125. Οι δημοσιογράφοι της γείτονος χώρας μας λένε ότι πρόκειται για ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα σημάνει ανανέωση στο διάσημο μικρό supersport. 

Βέβαια, όπως...παραδέχονται και οι ίδιοι, οι αλλαγές οι οποίες εντοπίζονται είναι εξαιρετικά μικρές, τουλάχιστον μέσα από αυτή τη φωτογραφία και μόνο. Ενώ φαίνεται ότι ο τροχός και το ψαλίδι είναι ίδια με το τρέχον μοντέλο, η ουρά φαίνεται διαφορετική και φιλοξενεί ένα νέο φωτιστικό σώμα. 

Επίσης, ίσως να διακρίνονται και γεωμετρικές διαφορές, καθώς φαίνεται ότι ο αναβάτης είναι αρκετά πιο σκυμμένος πάνω από τα clip-ons. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει, αρχικά, ένα μακρύτερο υποπλαίσιο και μια σέλα πιο πίσω τοποθετημένη. 

Επίσης, διακρίνεται ένα νέο χρώμα, το οποίο είναι κόκκινο με τα γράμματα της Aprilia σε λευκό, ορατά στα πλαϊνά του φέρινγκ. Ωστόσο, μία φωτογραφία...δε φέρνει την άνοιξη, και περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες – παρά το γεγονός ότι οι συνάδελφοί μας είναι...πολύ σίγουροι ότι μιλάμε για νέο μοντέλο! 

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ