net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μην τα βάζετε με αστυνομικούς του Τέξας

Αστυνομικός κλωτσάει αναβάτη μοτοσικλέτας

Αστυνομικός στο Τέξας ρίχνει με κλωτσιά-καράτε κάτω τραυματισμένο από σφαίρα αναβάτη μοτοσικλέτας, μετά από καταδίωξη 64 χιλιομέτρων, την ώρα μάλιστα που ο αναβάτης είχε σταματήσει για να παραδοθεί!

 
Το βίντεο προέρχεται από την κάμερα του περιπολικού της αστυνομίας, και δείχνει τον αναβάτη να παραδίδεται, σηκώνοντας το χέρι ψηλά, και επιβραδύνοντας τη μοτοσικλέτα του.

Την ώρα όμως που ο αναβάτης προσπαθεί να κατέβει από τη μοτοσικλέτα, εμφανίζεται ένας αστυνομικός, που ως άλλος Chuck Norris ρίχνει εναέρια κλωτσιά στον αναβάτη, πετώντας τον κάτω, μαζί με τη μοτοσικλέτα του. Λίγο πριν, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ένας άλλος αστυνομικός είχε πυροβολήσει τέσσερις φορές τον αναβάτη, με αποτέλεσμα μια από τις σφαίρες να τον τραυματίσει στο πόδι.

Η κατάληξη για τον αναβάτη; Σύλληψη για αντίσταση κατά της αρχής, ενώ κατά την προανάκριση προέκυψε πως οδηγούσε και με άδεια που δεν ήταν σε ισχύ, ενώ είχε πάνω του συνταγογραφούμενα παυσίπονα (φανταζόμαστε δίχως συνταγή, αν και αυτό δεν αναφέρεται).

Και η κατάληξη για τον αστυνομικό που τον κλώτσησε; Τιμωρήθηκε με διήμερη άδεια άνευ αποδοχών!!!

This is Texas, baby.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ