net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Aurora Hellfire OZ26

H νέα Aurora Hellfire OZ26

Aurora Hellfire OZ26

Η μοτοσυκλέτα Aurora Hellfire OZ26 έχει αυτό που λέμε κινητήρα-θηρίο, που μπορεί να φτάσει τα 340 χλμ/ώρα. Ο ήχος της θύμιζει τον Thor, τον Θεό του κεραυνού και η εμφάνισή της το Βόρειο Σέλας.

 
Το OZ26 έχει ένα υγρόψυκτο κινητήρα DOHC V8, χωρητικότητας 2.575 κ.εκ. με 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο. Στις 9.500 σ.α.λ. ο κινητήρας αποδίδει 417 ίππους, ενώ έχει 32.5 κιλά ροπής στις 7.000 σ.α.λ.

Το μοντέλο δημιούργησε ο Vincent Messina, ένας Αυστραλός μηχανικός, που έχει δουλέψει τόσο με superbikes μοτοσυκλέτες όσο και με δίτροχα με κάνιστρο. Με έδρα την Ταϊλάνδη, ο Messina αναζητά κεφάλαια, έτσι ώστε να μπορεί να κατασκευάσει ένα περιορισμένο αριθμό αυτού του «θηρίου». Σύμφωνα με τον Messina, η μοτοσυκλέτα των 265 κιλών μπορεί να επιταχύνει έως και 340 χλμ/ώρα.
 
Ο σχεδιασμός του Tim Cameron χρησιμοποιεί μια μπροστινή ανάρτηση Hossack, μια οπίσθια Ohlins και υπάρχει μια σειρά ηλεκτρονικών συτσημάτων, όπως «ride-by-wire» γκάζι, έλεγχο πρόσφυσης 10 επιπέδων και 4 διαφορετικές χαρτογραφήσεις (sport, touring, wet, και custom). Το μοντέλο διαθέτει ένα κιβώτιο 5 ταχυτήτων, που μπορεί να λειτουργήσει είτε παραδοσιακά κάνοντας αλλαγές με το πόδι είτε χειροκίνητα με κουμπιά, που βρίσκονται στις χειρολαβές. Τέλος, το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει ακτινικές δαγκάνες, 4 εμβόλων, Brembo GP4RX, με κεραμεικούς carbon δίσκους.

 


 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ