net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με φόρα έρχεται ο Viñales μετά τη νίκη του στο Le Mans

Αύξηση της διαφοράς θέλει ο Vinales

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP, θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να χαρίσει μια ακόμα νίκη στην ομάδα του.

 
Ο αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Movistar Yamaha, Maverick Vinales, έχει μια βαθμολογική διαφορά 17 βαθμών από τον δεύτερο στον βαθμολογικό πίνακα, Dani Pedrosa. Στον προηγούμενο αγώνα επί γαλλικού εδάφους ο Viñales σημείωσε την 500ή νίκη της ομάδας, οπότε ο στόχος του για το επερχόμενο GP είναι να αυξήσει ακόμα περισσότερο αυτό το εντυπωσιακό νούμερο.
  
Παλαιότερα, ο Ισπανός αναβάτης έχει ανέβει αρκετές φορές στο βάθρο στην πίστα του Mugello, συμμετέχοντας σε μικρότερες κατηγορίες. Καλά αποτελέσματα έχει σημειώσει, όμως και στα MotoGP, τερματίζοντας 7ος την πρώτη του χρονιά και 6ος πέρυσι.

Ο ίδιος δήλωσε: “Μετά τον αγώνα στο Le Mans, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η ομάδα δουλεύει σε εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει έτσι. Έχουμε μια πραγματικά καλή μοτοσυκλέτα για πίστες σαν το Mugello, που προσφέρουν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης, και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όσο το φετινό , θα είναι σημαντικό να πάρουμε μια νίκη εκεί και σίγουρα θα παλέψω γι’ αυτό. Όπως πάντα, θα πιέσουμε στο 100% και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.”

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ