net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κατασκοπευτική φωτογραφία της νέας BMW

Το νέο μοντέλο δίπλα στην F800 GS

BMW F900 GS

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν τη μορφή που θα έχει το νέο on-off της BMW που αναμένεται το 2018 ως αντικαταστάτης του F800GS.

 
Νέο πλαίσιο, μικρότερο βάρος και διαστάσεις, νέος κινητήρας με περισσότερη δύναμη και νέα ηλεκτρονικά βοηθήματα είναι τα στοιχεία που περιμένουμε από το νέο μοντέλο της BMW.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα έχει αντικατασταθεί και τη θέση του έχει πάρει ένα νέο αλουμινένιο. Ο νέος κινητήρας δείχνει στενότερος από τον προκάτοχο του ταιριάζοντας απόλυτα με τις μικρότερες διαστάσεις της νέας μοτοσυκλέτας. Ένα ακόμη σημείο που έχει αλλάξει είναι η θέση της τελικής μετάδοσης αφού βρίσκεται αριστερά αντί δεξιά που βρισκόταν στην F800GS. Επίσης σε αντίθετη πλευρά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο είναι και η εξάτμιση που πλέον βρίσκεται  δεξιά.

Βλέποντας το νέο μοντέλο δίπλα στην F800GS είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα με πολύ μικρότερες διαστάσεις. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το όνομα του νέου μοντέλου και υπάρχουν πολλές εικασίες γύρω από αυτό αλλά και από τον κυβισμό του νέου κινητήρα. Η απόδοση του λογικά θα κυμαίνεται κοντά στους 100 ίππους και θα βρίσκεται κάπου ανάμεσα στην F800 και στην R1200 GS.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί επίσημα στην αγορά, αλλά  εφόσον έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές, πολύ πιθανόν να το δούμε ως νέο μοντέλο για το 2018 σύντομα.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ