net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το BMW G310R με σύστημα εξάτμισης Akrapovic!

BMW G310R

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το πολυσυζητημένο «μικρό» της BMW και εταιρίες που συνεργάζονται με τον Γερμανικό κολλοσό δημοσιεύουν φωτογραφίες που μας δείχνουν το G310R βελτιωμένο. Όχι ότι μας χαλάει…

 
Το G310R όπως έχουμε ξαναπεί είναι η πρώτη μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα της BMW και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο διάστημα Μάρτιο/Απρίλιο στην Ινδική αγορά ενώ τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η διάθεση του στην Ευρώπη, στην Αυστραλία αλλά και σε άλλες χώρες της Ασίας.

Ο κινητήρας του BMW G310R είναι υδρόψυκτος, χωρητικότητας 313κ.εκ και η ισχύς του φτάνει τους 34 ίππους. Η BMW έδωσε στο μοντέλο της επιθετική στάση ενώ το ανάποδο χρυσό πιρούνι είναι χαρακτηριστικό που τραβάει τα βλέμματα.

Το G310R είναι μία όμορφη μοτοσυκλέτα που θα κερδίσει επάξια μία θέση στην μάχη των μικρών κυβικών. Η Akrapovic όμως θέλησε να την ομορφύνει και άλλο με την ειδικά κατασκευασμένη εξάτμιση της.

Η εξάτμιση της Akrapovic είναι κατασκευασμένη από υλικά που χρησιμοποιούνται στους αγώνες και όλο το σύστημα της αυξάνει την ιπποδύναμη και την ροπή της μοτοσυκλέτας. Φυσικά όπως φαντάζεστε το BMW G310R θα αποκτήσει πιο επιθετικό ήχο… Αν ξεκίνησαν από τώρα εταιρίες να βγάζουν προϊόντα για το μικρό μοντέλο της BMW τότε πολύ σύντομα μετά την κυκλοφορία του ίσως δούμε και κάποια special έκδοση!
 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ