net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα πολυτελές concept για μια χλιδάτη εκδήλωση.

Η επιτομή του cruising.

Τα τελικά των εξατμίσεων είναι μια δήλωση για το ποιόν του κινητήρα.

Οι ρευστές γραμμές της ουράς δημιουργούν την αίσθηση της ροής.

Οι βουρτσισμένες αλουμινένιες επιφάνειες κάνουν όλη τη δουλειά της αίσθησης πολυτέλειας.

Δερμάτινη σέλα με δύο τύπους δέρματος. Είπαμε, πολυτέλεια.

Cruising.

Δίχως αλλαγές το αυθεντικό μούτρο του Κ1600, δένει μια χαρά με το σχέδιο του Roland Sands.

Λεπτές ξύλινες επιφάνειες με σκούρο βερνίκι, η απόλυτη δόση χλιδής για το Concept 101.

BMW Motorrad Concept 101

Μια συνεργασία μεταξύ της BMW και του φημισμένου κατασκευαστή Roland Sands με επίκεντρο το K1600, έχει ως αποτέλεσμα μια μοναδική bagger εκδοχή του εξακύλινδρου πολυτελούς μοντέλου.

 

Η ευκαιρία δόθηκε από τον ετήσιο διαγωνισμό-έκθεση Concorso d Eleganza Villa d Este που φιλοξενείται στις κοσμοπολίτικες όχθες της λίμνης Como στη βόρεια Ιταλία. Η BMW, παραδοσιακή συμμετέχουσα σε αυτήν την εκδήλωση, για φέτος αποφάσισε να αναθέσει στον Καλιφορνέζο Roland Sands τη συμμετοχή της.

Η μεταμόρφωση του K1600 έγινε με προφανή γνώμονα την Αμερικανική αγορά, έτσι ο Sands δούλεψε το σχέδιό του σε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα της BMW Motorrad και με κεντρικό άξονα την πολυτέλεια - που ούτως ή άλλως χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο -, λοξοκοιτώντας προς μοτοσικλέτες όπως οι Victory Vision Tour και Honda Goldwing.

Το Concept 101 παίρνει το όνομά του από τη μετατροπή των κυβικών εκατοστών του κινητήρα του σε κυβικές ίντσες, ως είθισται να χρησιμοποιούνται στην αμερικανική αγορά. Μηχανικώς δεν έχει καμιά διαφορά από το αρχικό μοντέλο της BMW, με όλη τη δουλειά του Sands να εντοπίζεται στην εμφάνιση. Βασικό χαρακτηριστικό είναι οι αλουμινένιες επιφάνειες, εμπλουτισμένες με επενδύσεις από λεπτές ξύλινες επιφάνειες. Προσθέτουμε την custom εξάτμιση με τις τριπλές απολήξεις σε κάθε πλευρά και τις φαντεζί ζάντες, για να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο που στις ΗΠΑ δεν αποκλείεται να φέρει κάμποσες παραγγελίες στο μαγαζί του Sands στην California.

Δείτε σε βίντεο την ιστορία του Concept 101 και απολαύστε το σε δράση.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ