net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την πρώτη μοτοσικλέτα από τη συνεργασία BMW-TVS να κινείται στα πρότυπα του G 650 X.

BMW: Πάει πρώτα για «μικρό» on-off;

Όπως είχαμε προβλέψει πριν από ένα μήνα περίπου, η πρώτη μοτοσικλέτα από τη συνεργασία BMW-TVS φημολογείται τώρα ότι θα είναι μια μικρή on-off με μοτέρ λίγο πάνω από τα 300 κ.εκ.!

 
Πριν από ένα μήνα περίπου σας γράφαμε για τις μοτοσικλέτες που ετοιμάζει η BMW σε συνεργασία με την ινδική TVS. Τότε οι φήμες ήθελαν να παρουσιάζεται πρώτη μια street μοτοσικλέτα με μονοκύλινδρο μοτέρ κοντά στα 300 κ.εκ. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Visordoνn η οποία  επικαλείται ινδικές ιστοσελίδες, η πρώτη μοτοσικλέτα θα είναι τελικά μια on-off/scrambler, με μονοκύλινδρο υγρόψυκτο μοτέρ χωρητικότητας  300-350 κ.εκ. και σχεδιαστικά θα θυμίζει σε αρκετά σημεία το G650X!

Όσον αφορά το street μοντέλο οι φήμες κάνουν λόγο για μια επίσης μονοκύλινδρη υγρόψυκτη μοτοσικλέτα που θα έχει, ωστόσο, μεγαλύτερης χωρητικότητας κινητήρα-κοντά στα 500 κ.εκ.-και σχεδίαση ανάλογη του R1200R! Φημολογείται επίσης ότι ο σχεδιασμός αυτών των δύο μοτοσικλετών έχει ήδη ολοκληρωθεί από την BMW και έξι πρωτότυπα έχουν σταλεί στην Ινδία για την προετοιμασία των γραμμών παραγωγής.

Τέλος, σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα, οι μοτοσικλέτες που θα βγουν τελικά στην παραγωγή-το δεύτερο μισό του 2015-θα έχουν και εκδόσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Στην Ευρώπή θα πωλούνται με το σήμα της BMW ενώ στην Ινδία ως μοντέλα της TVS.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ