Η νέα BMW R nine T Racer

Η νέα BMW R nine T Racer

Η νέα BMW R nine T Racer

Δοκιμή BMW R nine T Racer

Η ιστορία της BMW Motorrad σαφώς και χωρίζεται σε πολύ διακριτές περιόδους… έχουμε σίγουρα αρχαϊκή εποχή, κλασσική και αναγέννηση. Το R nine T Racer αντιπροσωπεύσει στο σήμερα την «ρομαντική» περίοδο των Βαυαρών, τότε που στα 70`s τα R90S μάθαιναν στον κόσμο τι σημαίνει sport – touring!

Τιμή: από 14.700, τιμή μοτοσικλέτας δοκιμής, 15.615 ευρώ   

Χρώματα: Μπλε μεταλλικό Lupina
+: Μοναδική και αυθεντική αίσθηση, εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής 
-: Αβολο και κουραστικό σε πεδία χρήσης που απέχουν από το ιδανικό 

Φουλ του ρετρό, πολύ απλά! Η BMW, με την τεράστια ιστορία της, έχει σίγουρα «κάβα» από vintage σχεδιαστικές σχολές για να τις μεταφέρει και να τις αναδείξει στο σήμερα. Στην προκειμένη περίπτωση, πηγή έμπνευσης αποτέλεσε μια όχι και τόσο μακρινή αλλά σίγουρα ένδοξη ιστορική περίοδος των Βαυαρών. Το «Racer» (ας το λέμε έτσι για συντομία)  αντλεί στοιχεία από την R90S, την μοτοσικλέτα που ξεκίνησε της sport touring κυριαρχία των Βαυαρών. Ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα στοιχεία αυτά έχουν μια σαφώς πιο εικαστική υπόσταση σε σχέση με την χρηστική του παρελθόντος.

Εν ολίγοις, το bubble fairing με τον μονό προβολέα και ο κοκοβιός – κόσμημα, αγγίζουν τα όρια του φετίχ και εξυπηρετούν την εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο, μια μοτοσικλέτα που δεν χορταίνεις να την κοιτάς και η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί το προϊόν ενός «ψαγμένου» και ελιτίστικου οίκου customizing! Σε ότι αφορά στην ποιότητα κατασκευής, κάθε φορά που αξιολογείται μια μοτοσικλέτα της BMW, η δουλειά μας γίνεται πολύ – πολύ εύκολη και το «Racer» δεν αποτελεί εξαίρεση: Aψογο σε όλα του! Είδατε, δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά…