net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Bmw R nineT scrambler custom απο την Αυτραλιανή εταιρία NCT motorcycles.

Διαφορετική φινέτσα από το εργοστασιακό μοντέλο.

Η σέλα δημιουργεί την δική της πινελιά με την αντίθεση που δημιουργεί.

Εργοστασιακό παρέμεινε το φανάρι.

Η άλλη όψη του «νομίσματος».

Τα χειροποίητα πλαινά "καπάκια".

BMW R nineT Scrambler

Αυστραλιανή εταιρία με γνώση στα custom αποφάσισε να «πιάσει» στα χεριά της και ένα BMW R nineT scrambler .To αποτέλεσμα ήταν ένα ιδιαιτέρου χαρακτήρα δίκυκλο που ξεχωρίζει .

 
Το BMW R nineT δεν είναι ένα δίκυκλο που περνάει απαρατήρητο .Με το δικό του ιδιαίτερο στιλ  και τον boxer που ξεχωρίζει, πρόκειται για ένα μοντέλο με ισχυρή ταυτότητα. 

Αυτό το «πακέτο» έκανε την Αυστραλιανή εταιρία NCT motorcycles  να θέλει να πειραματιστεί σε ένα από αυτά .
Όταν οι Αυστραλοί αποφάσισαν να του αλλάξουν μορφή, ήταν ακόμα σχεδόν καινούργιο. αλλά αυτό δεν τους πτόησε και έτσι, μία από τις πρώτες εργασίες που έγιναν  ήταν να αναδιαμορφώσουν το υποπλασίο.
Έπειτα άλλαξαν την σέλα, χρησιμοποιώντας δύο υλικά,  δέρμα (για το  αισθητικό αποτέλεσμα)  στα πλαϊνά της σελάς και αντιολισθητικό  υλικό στο πάνω μέρος της, για  προφανείς λογούς .

Στο εμπρός κομμάτι της μοτοσυκλέτας, πάρα τον Vintage χαρακτήρα της R nineT
εξ εργοστάσιου , οι customizers ήθελαν να το πάνε ένα βήμα παρακάτω. Έτσι αποφάσισαν ότι  πρέπει να αλλαχτεί το ντεπόζιτο με ένα που προήλθε από το κλασσικό πλέον  BMW R100 RS .

Λοιπές επεμβάσεις ήταν η αφαίρεση του φίλτρου αέρα ,  η  εξολοκλήρου βαφή της μοτοσυκλέτας από την αρχή , καθώς και  η τοποθέτηση χειροποίητων πλαϊνών καπακιών στο πλαίσιο .
Το τιμόνι, τα χειριστήρια και το φανάρι παρέμειναν εργοστασιακά , αλλά αντικαταστήθηκαν οι ζάντες  με ακτινωτές  tubeless.Όσον άφορα την εξάτμιση, μπήκε  ένα σύστημα της εταιρίας SC project.
Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις εικόνες σας! Πώς σας φαίνεται; 
 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ