net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια όμορφη custom εκδοχή του BMW R100

Μια όμορφη custom εκδοχή του BMW R100

Μια όμορφη custom εκδοχή του BMW R100

Μια όμορφη custom εκδοχή του BMW R100

BMW R100 custom

Μπορεί το BMW R100 να φαίνεται σαν ένα όχημα εκτός χρόνου, με τις κατάλληλες όμως τροποποιήσεις , μπορεί να γίνει ελκυστικό και όμορφο και να είναι άξιος ανταγωνιστής των σημερινών vintage μοντέλων.

 
Το συγκεκριμένο BMW R100 είναι αποτέλεσμα τροποποιήσεων από την εταιρία Untitled, που ειδικεύεται στις custom εφαρμογές. Στην αρχή όλη μοτοσυκλέτα λύθηκε και συναρμολογήθηκε από την αρχή.

Όλα τα κινούμενα μέρη του κινητήρα έχουν ανανεωθεί διατηρώντας όμως την αρχική του ρύθμιση. Οι τροχοί τονίζουν τη διφορούμενη στάση της κατασκευής. Ο μπροστινός είναι 19ιντσών και υπενθυμίζει τη scrambler καταγωγή, την ώρα που ο πίσω 18άρης έχει πιο ασφάλτινο προφίλ. Για μια μοτοσυκλέτα άνω των 30 ετών, ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή του ηλεκτρικού συστήματος, με ένα πιο σύγχρονο, που τροφοδοτείται από μια ολοκαίνουργια μπαταρία.

Το ρεζερβουάρ είναι βαμμένο σύμφωνα με τα παλιά χρώματα και οι ρίγες στα πλάγια είναι παράλληλες με το μπροστινό πιρούνι, δίνοντας μια εκλεκτή και μοντέρνα όψη στην κατασκευή. Τη δεξαμενή καυσίμων, αγκαλιάζει μια δερμάτινη χειροποίητη σέλα με εξωτερικές ραφές. Μια λάμπα LED πάνω στο κοντό φτερό, εκτελεί χρέη πίσω φωτιστικού, ενώ ο μπροστινός προβολέας είναι στρογγυλός με εντυπωσιακό κίτρινο κρυστάλλινο κάλυμμα.

Αυτή η κατασκευή, είναι μια ακόμα περίπτωση που μας υπενθυμίζει ότι με λίγη φαντασία, όρεξη και τα ανάλογα χρήματα, μπορούμε να μετατρέψουμε ένα παλιό μοντέλο, σε μια κλασική μοντέρνα μοτοσυκλέτα, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, από αισθητικής απόψεως, από τις σημερινές.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ