net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

BMW R1100GS σε έκδοση Scrambler.

BMW R1100GS σε έκδοση Scrambler.

BMW R1100GS σε έκδοση Scrambler.

Το νέο όργανο ενδείξεων.

BMW R1100GS Scrambler

BMW R1100GS σε έκδοση Scrambler με την μετατροπή να γίνεται σε βελτιωτικό οίκο της Ολλανδίας.

 
Οι τεχνικοί του Moto Adonis στο Roosendaal της Ολλανδίας πρέπει να έτριβαν τα μάτια τους όταν ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας, τους μίλησε για την ιδέα του. Πως μπορεί ένα BMW R1100GS να τροποποιηθεί έτσι ώστε να γίνει Scrambler;
Το Moto Adonis, έχει κάνει πολλές τροποποιήσεις σε μοτοσυκλέτες σύμφωνα με τις ιδέες των ιδιοκτητών, αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Όλα ξεκίνησαν με το πλαίσιο που έπρεπε να φανεί περισσότερο, ώστε να θυμίζει scrambler.

Από το πίσω μέρος του πλαισίου ξηλώθηκαν σχεδόν τα πάντα και μπήκε ένα χειροποίητο φτερό και καινούρια δερμάτινη σέλα που δένουν αρμονικά με το πλαίσιο. Φυσικά στο φτερό προστέθηκαν φλας και φανάρι αλλά και μία νέα ανοξείδωτη εξάτμιση, με την τελειοποίηση του πίσω μέρους να έρχεται.

Στο μπροστά μέρος αντικαταστάθηκε το εργοστασιακό φανάρι της BMW και την θέση του πήρε ένα στρογγυλό φανάρι με έναν μικρό προβολέα ομίχλης. Επίσης αντικαταστάθηκαν τα εργοστασιακά όργανα ενδείξεων με ένα μονό στρογγυλό όργανο που ταιριάζει στο στυλ της μοτοσυκλέτας αλλά και το τιμόνι.

Ο ιδιοκτήτης της BMW R1100GS αποφάσισε να βάψει το πλαίσιο, τις ζάντες, το ψαλίδι και το πιρούνι μαύρα ενώ το μεγάλο ρεζερβουάρ μία απόχρωση από τα χρώματα μπλέ και γκρί. Το σίγουρο είναι το η μοτοσυκλέτα έχει εμφάνιση που σοκάρει.
 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ