net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επιρροές απο S1100RR

Λεπτή σιλουέτα

Πλήρως ψηφιακά όργανα

Δίσκος 300mm και 4πίστονη ακτινική δαγκάνα

BMW S310RR: Mini Supersport

Σε νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες εμφανίστηκε το νέο μικρό BMW S310RR, οι οποίες μας επιτρέπουν να διακρίνουμε πολλές από τις λεπτομέρειες της νέας μοτοσυκλέτας.

 
Παρά το έντονο καμουφλάζ του φαίρινγκ, φαίνονται πολλά από τα στοιχεία που ήταν άγνωστα μέχρι τώρα. Τεχνολογίας LED είναι τα φώτα θέσης, το πίσω φωτιστικό σώμα και τα φλάς. Τα ελαστικά, στη μοτοσυκλέτα της δοκιμής, είναι της Michelin ενώ, το πλήρως ψηφιακό όργανο μοιάζει πολύ με τα αντίστοιχα της KTM.

Ο κινητήρας είναι ο μονοκύλινδρος που χρησιμοποιεί το G310R. Η χωρητικότητά του είναι 313 κυβικά εκατοστά, ενώ αποδίδει 34 ίππους και 2.8 χιλιογραμμόμετρα ροπής. Ίσως, η χαρτογράφησή του να είναι λίγο διαφορετική στο S310RR, για να πετυχαίνει μικρότερη κατανάλωση, αλλά, και πάλι θα είναι πρόθυμος για παιχνίδια. Το τελικό της εξάτμισης φιλοξενεί και τον καταλύτη.  Πληροί, φυσικά, τις προδιαγραφές Euro-4.

Είναι εφοδιασμένο με έναν δίσκο 300mm εμπρός, με 4πίστονη ακτινική δαγκάνα και έναν 240mm πίσω, με μονοπίστονη δαγκάνα. Η μοτοσυκλέτα που φωτογραφήθηκε, δεν είναι εφοδιασμένη με ABS, αλλά είναι σίγουρο ότι όσες προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά, θα διαθέτουν. Με το G310R μοιράζεται, επίσης, το ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών της KYB, το ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ και το αλουμινένιο, χυτό ψαλίδι. 

Φαίνεται ότι το BMW S310RR είναι στο τελικό στάδιο δοκιμών. Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των 300cc είναι σκληρός και θα έρθει αντιμέτωπο με τα KTM RC390, Kawasaki Ninja 300 και Yamaha R3. Περιμένουμε να είναι έτοιμο προς το τέλος της χρονιάς.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ