net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ενα διαφορετικό BMW R100 RT!

Ενα διαφορετικό BMW R100 RT!

Ενα διαφορετικό BMW R100 RT!

Ενα διαφορετικό BMW R100 RT!

Ενα διαφορετικό BMW R100 RT!

BMW R100 RT Café Racer

Μια ολοκληρωμένη μετατροπή σε ένα πασίγνωστο μοντέλο της BMW, με αλλαγές σε ισχύ, στυλ και ενεργητική ασφάλεια.

 
Το BMW R100 RT είναι ήδη μια  όμορφη μοτοσυκλέτα. Οι ειδικοί της National Custom Team (NCT) αποφάσισαν να μας παρουσιάσουν την δίκη τους εκδοχή για το πώς μπορεί ένα τέτοιο μοντέλο να μεταμορφωθεί. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και έτσι εκτός από τις φαινομενικές αλλαγές στο στυλ, έχει γίνει αρκετή δουλεία και στο κομμάτι της βελτίωσης των επιδόσεων.
Ξεκινώντας από τον  παλιό Boxer κινητήρα του R100 RT, αυτός  λύθηκε εξ ολοκλήρου για να ανανεωθεί σε όλα του τα σημεία. Οι μηχανικοί τοποθέτησαν καινούργια πιστόνια,  νέους κυλίνδρους  και αλλαγμένους εκκεντροφόρους. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το Quick shifter της KLS Motorsports το οποίο επιτρέπει την αστραπιαία αλλαγή ταχυτήτων καθώς αυτές γίνονται χωρίς τη χρήση συμπλέκτη.

Περνώντας στη εξάτμιση, συναντάμε ένα νέο σύστημα της Akrapovic, το οποίο εν πρώτης όψεως μπορεί να ξενίζει με τις γραμμές του, άλλα δένει αρμονικά με το υπόλοιπο στυλ της μοτοσυκλέτας. Αλλαγές θα βρούμε και στα ηλεκτρικά με ένα συναγερμό αλλά και σύστημα που επιτρέπει στη μοτοσυκλέτα να εκκινήσει χωρίς τη χρήση κλειδιού.

Επανασχεδιασμένο είναι και το ρεζερβουάρ για να ταιριάζει με την ουρά που φιλοξένει μια μονή δερμάτινη σέλα. Όλα αυτά απαίτησαν μετατροπές στο πλαίσιο  αλλά δεν ήταν οι μόνες. Χειρολαβές και ποδοστήρια τοποθετήθηκαν και ένα νέο  LED μπροστινό φανάρι μαζί με το πίσω φτερό ολοκληρώνουν αυτό το δημιούργημα. Μαύρο χρώμα και χρυσά γράμματα επισφραγίζουν την κατασκευή. 

Στο τομέα της ενεργητικής ασφάλειας έχει τοποθετηθεί μονό πίσω αμορτισέρ της Ohlins και upside down μπροστινά . Όσο για τα φρένα χρησιμοποιήθηκε ένα πανέμορφο σετ της Brembo και ένα ζευγάρι τρακτερωτά ελαστικά τοποθετήθηκε στις ζάντες. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ