net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

BS Battery PB-01: Το Νέο Power Box!

BS Battery PB-01 Power Box

Το νέο Power Box της BS Battery, κατασκευάστηκε για να κάνει την ζωή όλων ευκολότερη. Πρόκειται για µια συµπαγή και ισχυρή µπαταρία που µπορεί να αποθηκευτεί για παράδειγµα σε µοτοσικλέτα, στο ντουλαπάκι του συνοδηγού αυτοκινήτου, σε σακίδιο ή τσάντα.

 
Εξασφαλίζει την άµεση εκκίνηση(jump starter) µπαταριών σε µοτοσικλέτα, scooter και παπί, αυτοκίνητο, jet ski, snowmobile, ATV και σκάφος. Επίσης µπορείτε να το χρησιµοποιήσετε και σαν µπαταρία φόρτισης για κινητά, smartphone, action camera, φωτογραφική µηχανή κα.Τέλος σε ένα τέτοιου είδους high tech προϊόν δεν θα µπορούσε να µην ληφθεί υποψιν ο τοµέας της ασφάλειας, καθώς το PB-01 διαθέτει φακό που αποτελείται από διπλό LED φωτιστικό µε τρεις λειτουργίες: απλή, strobe και SOS. Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Μπαταρία 12.000 mAh, έξοδος USB 5V -2.1A, έξοδος 12V - 10A, 20 εκκινήσεις µπαταρίας. Είναι κατάλληλο για µπαταρίες : WET , MF, SLA, GEL, Ca/Ca, ΑGM και EFB
Το power box χρειάζεται περίπου 5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως και αν µείνει φορτισµένο και χωρίς να χρησιµοποιείται για αρκετό διάστηµα θα πρέπει να ξαναφορτιστεί σε 3 µήνες.
Διαθέσιµο στο κατάστηµα Αλεξόπουλος, www.alexopoulos.gr, τηλ.: 210-9222776
 

 

MOTO???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ