net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Bajaj Domivel

Πώς γίνεται μια Bajaj Dominar να μιμηθεί μια Ducati Diavel; Η Autologue Design μεταμορφώνει τα πάντα. Η Ινδία θυμίζει πια Ιταλία.

 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εταιρεία Ducati επηρέασε αρκετά το σχεδιασμό του Dominar από τη Bajaj. Η εμφάνιση, η στάση και τα φώτα LED του Dominar αποδεικνύουν αυτή την ιταλική επιρροή.
 
Η ομάδα της Autologue Design δημιούργησαν ένα Bajaj Domivel, που έχει σώμα Dominar εμπνευσμένο από μια Ducati Diavel. Υπάρχει διαθέσιμο kit, που περιλαμβάνει τα καλύμματα του ντεπόζιτου (διαθέσιμα σε μαύρο ματ ή στο χρώμα του πλαισίου), το κάλυμμα της καρίνας, του καθίσματος και καπάκι ουράς. Όλα τα προαναφερθέντα εξαρτήματα θα κατασκευαστούν στη Autologue Design.
 
Τα μηχανικά κομμάτια έχουν παραμείνει ανέγγιχτα, επομένως θα είναι λίγο δύσκολο να παίξετε με το Diavel στο δρόμο. Ο 4βάλβιδος κινητήρας του Bajaj Domivel προέρχεται από τη KTM και είναι χωρητικότητας 373,3 κ.εκ. Αποδίδει 34 ίππους και 3.5 κιλά ροπής. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, ότι το μοντέλο διαθέτει ένα συμπλέκτη ολίσθησης, ψηφιακά όργανα ελέγχου, συμβατικό μπροστινό πιρούνι και ABS.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ