• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ψηφίστε την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter του 2017 και διεκδικήστε 4 μοντέλα και πλούσια δώρα!

Best Moto 2017: Κερδίστε 4 Super Μοντέλα!

Ψηφίστε ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα και ποιο το καλύτερο Scooter για το 2017, στην μοναδική ψηφοφορία του Moto Τρίτη και διεκδικήστε 4 μοντέλα, για πάντα δικά σας!

 
Το Moto Τρίτη διοργανώνει την μεγάλη ψηφοφορία  «Best Moto 2017», που δίνει σε εσάς, τους αναγνώστες, την δυνατότητα να αναδείξετε την καλύτερη μοτοσυκλέτα αλλά και το καλύτερο scooter της αγοράς.

Υποψήφια για τους τίτλους, 27 μοντέλα μοτοσυκλετών και 19 μοντέλα scooters, τα οποία ήρθαν στην ελληνική αγορά ή παρουσιάστηκαν στο εξωτερικό, μέσα στο 2016.  Η ψηφοφορία θα δώσει και επιμέρους βραβεία σε διαφορετικούς τομείς και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017. Η ηλεκτρονική κλήρωση για τους νικητές θα γίνει στις αρχές Απριλίου, την βραδιά της απονομής των βραβείων Best Moto 2017.

Οι 4 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν 4 super μοντέλα: Ένα ΚΤΜ Duke 390, ένα Yamaha Tricity 125, ένα KYMCO Agility 16+ 125,και ένα Kawasaki Athlete, τα οποία κερδίζουν για μια ζωή, χωρίς κανέναν όρο και περιορισμό. Ακόμη, θα κληρωθούν 100 συλλεκτικά δώρα Moto Τρίτη.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο μια φορά και μόνο ένα μοντέλο ανά κατηγορία, ενώ για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, θα πρέπει ο ψηφοφόρος να καταχωρήσει πραγματικά στοιχεία και να μην έχει σχέση με την αγορά της μοτοσυκλέτας.
Για να ψηφίσετε, κάνετε απλά κλικ στην μοτοσυκλέτα και το scooter, που θεωρείτε τα καλύτερα για το 2017, ενώ μπορείτε να διπλασιάσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, συμμετέχοντας στο δεύτερο μέρος της ψηφοφορίας και απαντώντας σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και ψηφίστε τώρα!
 

 
 • θεωνη πετρελλη

  ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

   
 • Mary

  Κρατηστε μου ενα σκουτερ, ειμαι πολύ τυχερη αυτην την χρονιά.Μεχρι κ εγκυος σε διδυμα εμεινα :)

   
 • θεωνη

  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥΥΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΤΟ ΚΥΜCO ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

   
 • θεωνη

  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥΥΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΤΟ ΚΥΜCO ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

   
 • Νικόλας Σ

  εντάξει ο διαγωνισμός της χρονιάς... ερωτας το ΚΤΜ αλλά και τα υπόλοιπα εξαιρετικά!!! να είστε καλά!!!

   
 • ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    2
 • Νίκος Παπαδόπουλος

  καλύτερη μοτοσυκλέτα KTM 1290 Super Duke GT και καλύτερο Scooter KYMCO AK550. Αν πέσω μέσα τι κερδίζω ?

    7
  • Mototriti

   Απάντηση: Θα σε προσλάβουμε καθώς πιάνεις τον σφυγμό όλου του αναγνωστικού κοινού φίλε Νίκο.

     1
 • ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΣΗΣ

  Μια μοτοσυκλέτα η οποία καταφέρνει να οδηγήσει την ψυχή και το πνεύμα στην ευδαιμονία. Με αυτή τη λογική επιλέγουμε την καλύτερη μοτοσυκλέτα. Πρώτα με συναίσθημα και μετά η λογική. Για να δούμε και το αποτέλασμα της ψηφοφορίας. Ελπίζω να μην δω κάποια τύπου V-S??????

    4

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ