Best Moto By LS2: Στην έκθεση μοτοσυκλέτας LIVE η μεγάλη κλήρωση

Best Moto By LS2: Στην έκθεση μοτοσυκλέτας LIVE η μεγάλη κλήρωση

Στην έκθεση μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση, όσοι δεν έχετε λάβει μέρος, μπείτε άμεσα ψηφήστε και μπείτε στην μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί Live στο περίπτερο μας την Κυριακή 14/04.

Την Κυριακή 14/04/2024 η κλήρωση Live από την έκθεση μοτοσυκλέτας

Φτάνουμε στην τελική ευθεία της μεγάλης ψηφοφορίας Best Moto By LS2 2024. Η Καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς & το καλύτερο Scooter σε λίγες ημέρες θα είναι γεγονός. Για άλλη μία χρονιά, όπως διοργανώνει από το 1996 το Moto Τρίτη, το κοινό θα αναδείξει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο Scooter για το 2024
Ψηφίστε και Κερδίστε ΕΔΩ έως και την Κυριακή 14/04 στις 12:00, όπου θα κλείσουν οι συμμετοχές
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/04 στις 14:00 στο περίπτερο του MotoΤρίτη και ταυτόχρονα από το Περίπτερο της QJMOTOR. Όλοι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως επιλογής, μπαίνουν στην κλήρωση για ένα QJMOTOR SVT650X ευγενική χορηγία της Γκοργκόλης Α.Ε., για 40 κράνη LS2 Vectror II χορηγία της ΚΙούπης Α.Ε και 40 Service από συνεργαζόμενες με το MotoΤρίτη επιχειρήσεις. Τα δώρα είναι συνολικής αξίας 23.000€..

 

Διπλασιάστε τις συμμετοχές συμπληρώνοντας και ένα ερωτηματολόγιο

Η διαδικασία της ψηφοφορίας γίνεται πολύ εύκολα κλικάροντας τα μοντέλα που θεωρείτε καλύτερα σε κάθε κατηγορία και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας. Προσοχή στην συμπλήρωση των στοιχείων σας, αν δεν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία σας ακυρώνεται η συμμετοχή σας και προχωράμε στον επόμενο επιλαχόντα.
Διπλασιάστε τις συμμετοχές σας συμπληρώνοντας στο τέλος ένα ακόμα γρήγορο ερωτηματολόγιο για τα μοντέλα που θεωρείτε καλύτερα σε επιμέρους κατηγορίες, δεν είναι υποχρεωτικό, αν το συμπληρώσετε το όνομα σας μπαίνει 2 φορές στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14/04.
Ψηφίστε και Κερδίστε ΕΔΩ  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Χορηγοί του Best Moto By LS2 2024

LS2 (ΚΙΟΥΠΗΣ Α.Ε)
Ο Μεγάλος χορηγός του BestMoto είναι η LS2, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά 40, πολύ ποιοτικών, LS2 Vector II κρανών  στους αναγνώστες που θα συμμετέχουν στην διαδικασία, θέλοντας να προωθήσει το θέμα ασφάλειας στο κομμάτι του εξοπλισμού.
 
Γκοργκόλης Α.Ε
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μια εταιρεία (ή πολλές, αναλόγως τα δώρα) αναλαμβάνει να μας προτείνει το κεντρικό δώρο για τους αναγνώστες που θα συμμετάσχουν στην Ψηφοφορία. Να ευχαριστήσουμε την Γκοργκόλης Α.Ε για την δωροθέτηση του νέου QJMOTOR SVT 650X, το οποίο το παραχωρεί χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Να θυμίσουμε πως για 10 συνεχή χρόνια είναι πρώτη στις πωλήσεις στην Ελλάδα με την SYM, αλλά και συνολικά σαν όμιλος (όλες οι μάρκες) εδώ και 14 συνεχόμενα χρόνια. 


Bridgestone
Υποστηρικτής της Ψηφοφορίας φέτος είναι η εταιρεία ελαστικών BRIDGESTONEΗ Bridgestone έχει μία πολύ μεγάλη γκάμα ελαστικών για μοτοσυκλέτες σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

 

11 εταιρείες λιανικής δίνουν πάνω από 40 Service για την μοτοσυκλέτα ή το scooter σας

Για άλλη μία χρονιά πολλοί μεγάλοι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές δωροθετούν 3 service σε κάθε μάρκα, για την μοτοσυκλέτα ή το Scooter σας. Οι Εταιρείες που προσφέρουν τα δώρα είναι οι εξής:

PIAGGIO- VESPA- APRILIA
ΜΙΧ.Γ.ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ Ε.Ε
HONDA
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
DUCATI-KTM
FANMOTORCYCLES
QJMOTOR
HARRITOSMOTOSHOP
SYM
ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗ Ο.Ε.
DAYTONA
ΨΑΡΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
VOGE
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
KYMCO
DAMIANRACINGMOTO
CFMOTO-ROYALENFIELD
ΕΡΜΙΔΗΣ- Φ.ΖΩΤΑΛΗ
KAWASAKI
Η-Κ Α.Ε.Β.Ε.
HUSQVARNA
ΝΤΑΗΣ ΘΩΜΑΣ HELLINSERVICE 002