net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι καλύτερες μοτοσικλέτες που δοκιμάσαμε το πρώτο 6μηνο του 2015.

Yamaha ΜΤ-09 Tracer

Ducati Scrambler

Kawasaki Z300 ABS

Aprilia Caponord 1200 Rally

Βest test Μοτοσικλετών 1ου εξαμήνου 2015

Πολλές και υπέροχες ήταν οι μοτοσικλέτες που πέρασαν από τα χέρια μας το πρώτο εξάμηνο του 2015. Ακολουθούν οι 15 που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να μας κάνουν τη μεγαλύτερη εντύπωση.

 
Αδιαμφισβήτητα η μοτοσικλέτα είχε τη δική της τιμητική τη χρονιά που μας πέρασε με τις διεθνείς εκθέσεις να γεμίζουν με πολλά νέα και ενδιαφέρονται μοντέλα για κάθε γούστο. Έτσι το πρώτο εξάμηνο του 2015 μας βρήκε κυριολεκτικά κατακλυσμένους από νέες μοτοσικλέτες. Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη χρονιά έπειτα από πολλά χρόνια όπου έχουμε σημαντική αριθμητική υπεροχή στις δοκιμές νέων μοτοσικλετών έναντι των scooter και των παπιών. Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι από το γκαράζ του Moto Τρίτη πέρασαν αυτό το εξάμηνο πολλές μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού αλλά και αρκετές μικρές με τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα. Με λίγα λόγια αυτό δείχνει ότι οι κατασκευαστές βγαίνουν με γοργούς ρυθμούς από τα καβούκια τους και προσπαθούν να προσφέρουν στο δίτροχο κοινό κάτι ξεχωριστό ανεξαρτήτως κυβισμού. Σε αυτά που ακολουθούν θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και πολλοί από εσάς να θυμηθείτε ξανά τις μοτοσικλέτες που κατάφεραν να μας κλέψουν την καρδιά κατά τη διάρκεια της δοκιμής τους. Όποια και να φέρουμε στο μυαλό μας πρώτη, το χαμόγελο είναι σίγουρο και αν αρχίσουμε να αναφέρουμε μοντέλα όλο και κάποιο θα αδικήσουμε! 

Μαζί με τα αποσπασματικά κείμενα από τη δοκιμή κάθε μοντέλου έχουμε συμπεριλάβει και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, όπως άλλωστε και τις μετρήσεις μας,  ενώ δεν παραλείψαμε να τονίσουμε και κάποιους τομείς στους οποίους κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για μικρή ή για μεγάλη μοτοσικλέτα, για διαστημικό adventure, μαχητικό streetfighter ή για χρηστικό καθημερινό μοντέλο. Ο μπαχτσές έχει απ’ όλα και εσείς δεν έχετε παρά να φτιάξετε ένα καφεδάκι, να αράξετε στην αγαπημένη σας πολυθρόνα και να διαβάσετε για τις καλύτερες μοτοσικλέτες που οδηγήσαμε το πρώτο εξάμηνο του 2015. Καλή απόλαυση!

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ