net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To XR1-212 είναι μία Ισπανική δημιουργία που έκανε την εμφάνιση του στην Motor Bike Expo!

Bottpower XR1-212

Στη Motor Bike Expo παρουσιάστηκε το XR1-212 της εταιρίας Bootpower, μία custom μοτοσυκλέτα από την πόλη Βαλένθια της Ισπανίας.

 
H εταιρία με το όνομα Bottpower έχει την έδρα της στην Βαλένθια της Ισπανίας και ειδικεύεται στο να φτιάχνει μοτοσυκλέτες κατά παραγγελία. Το αντικείμενο της εταιρίας είναι η κατασκευή δικύλνδρων μοτοσυκλετών, εμπνευσμένων απο τα μοντέλα της δεκαετίας του 1970 και 1980, όποτε και κυριαρχούσαν.

Υπεύθυνος της Bottpower είναι ο David Sanchez, ο οποίος είναι μηχανολόγος μηχανικός με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Έχει εργαστεί σαν αγωνιστικός μηχανικός σε ομάδες του Ισπανικού πρωταθλήματος ταχύτητας αλλά και στο WSBK, στη Moto2 και σε άλλες διοργανώσεις σε ποικίλες θέσεις.

Το XR1-212 είναι μία πολύ ξεχωριστή μοτοσυκλέτα που κατασκευάζεται μόνο κατόπιν παραγγελίας σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοραστή, ο οποίος μπορεί να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, μπορεί να διαλέξει τις αναρτήσεις, τις ζάντες, τα φρένα, την απόδοση του κινητήρα και το χρώμα της μοτοσυκλέτας.

Ο κινητήρας που χρησιμοποιεί η Bottpower προέρχεται από την Buell και είναι ένας δικύλινδρος σε V, αερόψυκτος, με κυβισμό 1.203 κ.εκ και αρχική ισχύ 100 ίππων. Η απόδοση του μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 150 ίππους, αν ο αγοραστής επιλέξει το αντίστοιχο πακέτο ισχύος. 

Το XR1-212 είναι μία sport μοτοσυκλέτα που μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες δόσεις ενθουσιασμού, σύμφωνα με τον David Sanchez. Το κόστος για την απόκτηση της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στις 20.000 ευρώ αρχική τιμή και ανεβαίνει ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλεχθούν.
 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ