net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο Buell XB9 custom

To νέο Buell XB9 custom

To νέο Buell XB9 custom

Buell XB9 custom: Τόλμη και γοητεία

Η εταιρεία deBolex Engineering έχει κάνει κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό με αυτό το Buell XB9 City X. Δεν είναι η πρώτη custom μοτοσυκλέτα, που έχετε δει, αλλά σίγουρα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

 
Οι DeBolex, Calum Pryce-Tid και Des Francis είχε ως αποτέλεσμα να τροποποίησουν μια μοτοσυκλέτα για την οποία είναι περήφανοι.

Οι ζάντες είναι 5ακτινες της Dymag από ανθρακόνημα, που τελικά βοήθησαν τη μοτοσυκλέτα να είναι πιο ευέλικτη και μαζί με άλλα εξαρτήματα κατάφεραν να δώσουν στο Buell τον χαρακτήρα που ήθελαν.

Σύμφωνα με τον Calum, το XB9 είναι μια μοτοσυκλέτα-πρόκληση για τροποποίηση, δεδομένου του ασυνήθιστου σχεδίου που έχει το πλαίσιο. Αυτό που μοιάζει με ρεζερβουάρ είναι απλά το κάλυμμα του επάνω μισού κινητήρα, του φιλτροκουτίου και της μπαταρίας.

Το αλουμινένιο πλαίσιο κατασκευάστηκε με παραδοσιακές τεχνικές και η εμφάνιση θυμίζει περισσότερο Mad Max από τα εμπνευσμένα σχέδια της δεκαετίας του `50 και του `60. Για να γίνει πιο μοντέρνο και φουτουριστικό το Buell, η ομάδα κατασκεύασαν μπροστινό φέρινγκ. και παράλληλα άλλαξαν τους μπροστινούς προβολείς. Το υποπλαίσιο φιλοξενεί τα τακτοποιημένα ηλεκτρικά, τον εγκέφαλο και την ασφαλειοθήκη.

Το Buell XB9 έχει ένα σκούρο μεταλλικό κόκκινο χρώμα δανεισμένο από την Harley-Davidson και το πλαίσιο αποκτά μια μαύρη απόχρωση. Το ντεπόζιτο διαθέτει, επίσης, ένα λογότυπο deBolex ακριβώς στο κέντρο.

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ