net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο CCM Spitfire Scrambler

CCM Spitfire Scrambler

Πριν μερικές εβδομάδες αναφέραμε την πρόθεση της CCM να κατασκευάσει μια διαφορετική scrambler εκδοχή του Spitfire. Τώρα μπορούμε να αποκαλύψουμε τη νέα  μοτοσυκλέτα, που φαίνεται να έχει πολλές δυνατότητες.

 
Το Spitfire Scrambler χρησιμοποιεί ένα ατσάλινο χειροποίητο πλαίσιο χωροδικτύωμα, όπως αυτό του Spitfire, αν και το υποπλαίσιο είναι ελαφρώς διαφορετικό για να δεχθεί τη νέα διπλή εξάτμιση. Το Scrambler έχει, επίσης, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το απλό Spitfire, χάρη στην πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση μεγαλύτερης διαδρομής.

Στα νέα χαρακτηριστικά του μοντέλου προστίθενται και οι νέοι τροχοί (19 ίντσες μπροστά και 17 ίντσες πίσω) με ελαστικά διπλής χρήσης. Για να ολοκληρωθεί η εμφάνισή του τοποθετήθηκαν ανυψωμένο τιμόνι, καρίνα και μια σέλα με 2 διαφορετικά υλικά υφάσματος. Το ύψος του καθίσματος είναι 830 χλστ και το συνολικό βάρος είναι 123 κιλά.
 
Η νέα μοτοσυκλέτα εφοδιάστηκε με φρένα Brembo και ένα μονοκύλινδρο κινητήρα, χωρητικότητας 600 κ.εκ., που αποδίδει 55 ίππους. Σύμφωνα με τον John Drogan, Sales και Marketing Manager της CCM, όταν αποκαλύφθηκε το Spitfire 600 από τον πρώτο του πελάτη τον Φεβρουάριο, κανείς δεν περίμενε για το πόσο αυτή η μοτοσυκλέτα θα εντυπωσίαζε τους αναβάτες. Μέσα σε 7 ημέρες είχαν ήδη πουληθεί 150 μοντέλα.
 

Η μοτοσυκλέτα διατίθεται στην Αγγλία με τιμή 10.640 ευρώ, με τις επόμενες μονάδες παραγωγής να έχουν προγραμματιστεί μέσα στο έτος.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ