net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το CCM Spitfire flat track!

Το CCM Spitfire flat track!

CCM Spitfire

Η CCM μετά από μία χρονιά που τους έφερε χρηματική αύξηση της τάξεως του 150%, ανακοίνωσε την δημιουργία ενός νέου τμήματος το οποίο θα κατασκευάσει νέες μοτοσυκλέτες, με την πρώτη από αυτές να είναι το Spitfire.

 
To νέο τμήμα της εταιρίας ονομάζεται Skunkwerx και μέλη της είναι μία μικρή ομάδα ανθρώπων. Αυτή η ομάδα αποτελείται από μηχανικους και σχεδιαστές που δούλευαν τις ιδέες τους στον ελεύθερο τους χρόνο και αποτέλεσμά τους είναι το Spitfire!

Το Spitfire έχει κινητήρα χωρητικότητας 600 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 55 ίππους και 5,9 κιλά ροπής. Τα φρενάρισμα έχει αναλάβει η Brembo με τις δαγκάνες της ενώ οι τροχοί είναι 19αριδες με χωμάτινα λάστιχα. Με αυτές τις ζάντες το flat track CCM αρχίζει και αποκτά το στυλ που του αρμόζει.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και κατασκευασμένο στο χέρι. Για να δώσουν στο πλαίσιο το σχήμα που ήθελαν οι μηχανικοί ζήτησαν βοήθεια από έναν βετεράνο σιδερά ο οποίος τους έδωσε αυτό ακριβώς που ήθελαν. Το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας φτάνει τα 121 με άδειο ντεπόζιτο. Το μόνο που μένει είναι να δούμε το Spitfire να κυκλοφορεί…
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ