net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Caberg Drift 01 White με έκπτωση 20%

Το DRIFT, είναι το νέο full-face κράνος της CABERG, με αεροδυναμικό σχεδιασμό, και κέλυφος tri composite (fiberglass, Kevlar, Carbon).

 

Είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης της ζελατίνας και διαθέτει ενσωματωμένη φιμέ ζελατίνα (DVT Double Visor Tech).

Διαθέτει αντι-χαρακτική, Pinlock Max Vision, διάφανη ζελατίνα και αντι-χαρακτική εσωτερική φιμέ ζελατίνα που ρυθμίζεται εύκολα με μοχλό. Επίσης, στην αριστερή πλευρά της ζελατίνας υπάρχει μοχλός που κρατάει ελάχιστα ανοικτή τη ζελατίνα για να μην θολώνει και παράλληλα την κλειδώνει για να αποφευχθεί το απότομο άνοιγμα.

Ο αερισμός εξασφαλίζεται με τρεις μεγάλους αεραγωγούς εύκολα ρυθμιζόμενους, ακόμη και όταν φοράτε γάντια. Το εσωτερικό είναι πλήρως αφαιρούμενο και πλενόμενο, συμπεριλαμβανομένου του ιμάντα δεσίματος, φτιαγμένο από υποαλλεργικό ύφασμα που “αναπνέει” για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή φρεσκάδα, και διαθέτει ανακλαστικά ένθετα πίσω.

Η πόρπη κλεισίματος είναι διπλό δαχτυλίδι. Το DRIFT έχει σχεδιαστεί με έτοιμες υποδοχές για ηχεία και μικρόφωνο για τις βασικές επικοινωνίες της αγοράς.

www.bikerspoint.gr
 
Αρχική τιμή: 279,99 ευρώ
Τιμή προσφοράς: 223,99 ευρώ

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ