net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Υποκλινόμαστε. Ο Chris Birch κάνει το 1190 Adventure να φαντάζει... BMX. Φανταστικός έλεγχος, και λύσσα παντού. Πόση λύσσα!

Chris Birch, KTM 1190 Adventure R. Λύσσα!

Τι κάνει ο άνθρωπος;! O Chris Birch, εκ των κορυφαίων αθλητών Hard Enduro στον κόσμο, πήρε το KTM 1190 Adventure R και λύσσαξε μαζί του, σε extreme off-road συνθήκες, στα μαγευτικά τοπία της Νέας Ζηλανδίας.

 
Όταν αναφερόμαστε στον αθλητή της Red Bull Chris Birch, μιλάμε για έναν σκληροτράχηλο, απίστευτα ταλαντούχο αγωνιζόμενο και πρωταθλητή Hard Enduro, που παράλληλα με την ενασχόληση του με τους αγώνες, εργάζεται και ως εκπαιδευτής enduro, αλλά και ως πρωταγωνιστής σε απίστευτα βίντεο με σύμμαχο ένα KTM 1190 Adventure R.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, έχε γίνει εκπληκτική δουλειά, από όπου κι αν το πιάσεις. Απίθανες γωνίες λήψεις, λήψεις με drone από ψηλά, υποκειμενικά πλάνα με action cams, slow-motion, κλπ. Ο Birch κάνει το 1190 Adventure να δείχνει ικανό για τα πάντα. Κίνηση σε ακραία στενό και απόκρημνο μονοπάτι, ατελείωτα drift σε flat χωμάτινη διαδρομή, σκαρφαλώματα σε τρομακτικές πλαγιές, trial κομμάτια, περάσματα από βαθιά νερά, και φυσικά απολαυστικές σούζες. Τέλος, όλα δένουν υπέροχα με το μουσικό κομμάτι "In My Way", από το συγκρότημα "The Belligerents". Απολαύστε!

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ