net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια εκδοχή που θα θέλαμε να δούμε στους δρόμους

Μια εκδοχή που θα θέλαμε να δούμε στους δρόμους

Μια εκδοχή που θα θέλαμε να δούμε στους δρόμους

Μια εκδοχή που θα θέλαμε να δούμε στους δρόμους

Customized Scrambler που ξεχωρίζει

Αυτή η Ιταλίδα καλλονή σίγουρα τραβάει τα βλέμματα και ξέρει να ξεχωρίζει. Βρίσκεται στο σαλόνι της έκθεσης της εταιρίας Bavarian Motors και περιμένει τον τυχερό ιδιοκτήτη, που θα μαγευτεί από τα κάλλη και τη λεπτή σιλουέτα της και θα την αγοράσει.

 
Την μεταμόρφωση της μοτοσυκλέτας έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η ομάδα της Bavarian Motors, Pune, η οποία είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Ducati στην συγκεκριμένη περιοχή. 
 
Περνώντας στις αλλαγές, θα παρατηρήσουμε την χρήση aftermarket αξεσουάρ. Για παράδειγμα το τιμόνι έχει δώσει τη θέση του σε clip-on χειρολαβές, καθρέπτες έχουν τοποθετηθεί στα ακρόμπαρα, μια χειροποίητη σέλα έχει αντικαταστήσει την εργοστασιακή και η ουρά έχει πλέον γίνει πιο συμμαζεμένη. Όλη η μοτοσυκλέτα έχει βαφτεί σε ένα χειροποίητο πράσινο χρώμα.

Η εξατομίκευση έχει περιοριστεί στον αισθητικό τομέα, έτσι αυτό μοντέλο παίρνει δύναμη από τον γνωστό αερόψυκτο Δεσμοδρομικό κινητήρα της Ducati. Αυτός παράγει 75 ίππους και 68NM ροπής  και είναι δικύλινδρος χωρητικότητας 803 κυβικών εκατοστών. Ένα κιβώτιο έξι σχέσεων στέλνει την ισχύ στον πίσω τροχό.

Για όσους ενδιαφέρονται ώστε να αποκτήσουν αυτό το μοναδικό Scrambler Bavarian edition, θα πρέπει να το σκεφτούν και να αποφασίσουν σύντομα, καθώς μπορεί να αποχωρήσει από τον χώρο της έκθεσης, γρηγορότερα από ότι νομίζετε. Συγκρινόμενη με την κανονική έκδοση, είναι σίγουρα πιο ακριβή. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα έκπτωσης της τάξεως των 1270 Ευρώ.

Πρόκειται για μια one of a kind μοτοσυκλέτα που σίγουρα θα θέλαμε να τη δούμε να κυκλοφορεί.    
   

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ