net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια ρετρό προσθήκη στην γκάμα της Daelim αλλά με καθ΄όλα σύγχρονες λύσεις στο εσωτερικό της.

Daelim Aroma 125

Mε μοναδική ρετρό σχεδίαση, compact διαστάσεις και μια τιμή ιδιαίτερα προσιτή, το νέο μικρό scooter της Daelim φέρνει το δικό του ξεχωριστό άρωμα στην καθημερινή μετακίνηση κάνοντας τις βόλτες σας πιο φωτεινές και χαρούμενες.

 
Τιμή : 1.680 ευρώ 

Χρώμα:
Μαύρο, μπεζ, κόκκινο, πράσινο

+: Design, ευελιξία, ποιότητα
-: Ελαστικά

Το Aroma 125 είναι το νεότερο scooter της κορεάτικης εταιρίας που βρίσκει το δρόμο προς τις ευρωπαϊκές αγορές. Κύριος στόχος του οι… καρδιές όλων των φίλων της ρετρό σχεδίασης, μίας τάσης στους δύο τροχούς –και όχι μόνο- που έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια. Με το Aroma η Daelim πέτυχε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και σίγουρα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η νέα της πρόταση δεν αντιγράφει κανένα άλλο scooter, δεν δανείζεται καν γραμμές από μοντέλα ορόσημα της κατηγορίας. Το Aroma φαντάζει 100% αυθεντικό και την ίδια στιγμή απολύτως ξεχωριστό. Σούπερ χαριτωμένο από όποια μεριά και αν το κοιτάξεις και ιδιαίτερα προσεγμένο στις λιτές λεπτομέρειές του, το Aroma σε πείθει άμεσα για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι άνθρωποι της Daelim κατά τη σχεδίασή του. Οι καμπύλες και ο κύκλος ως γεωμετρικό σχήμα κυριαρχούν, οι αναλογίες βρίσκονται σε αρμονία, ενώ οι γωνίες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

Πολύ όμορφο και λιτό το πίσω μέρος, ενώ μπροστά ξεχωρίζει η μεγάλη καλαίσθητη χρωμιωμένη γρίλια. Πάνω από αυτή το τιμόνι με το μεγάλο σε μέγεθος φωτιστικό σώμα φέρει ανάλογου μεγέθους χρωμιωμένο κάλυμμα με το ανάγλυφο σήμα της Daelim. Σε συνδυασμό με τα φλας που επηρεάζουν όλη τη σχεδίαση του τιμονιού το “μούτρο” του Aroma καταφέρνει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος όπου και αν κινείται.

Ένα ακόμη σημείο που ικανοποιεί απόλυτα στο μικρό scooter της Daelim είναι η ποιότητα κατασκευής. Δεδομένης και της προσιτής τιμής η συναρμολόγηση του Aroma είναι ιδιαίτερα προσεγμένη. Δεν θα βρείτε πουθενά μεγάλους και ανεπιθύμητους αρμούς, ενώ δεν θα ακούσετε και κάτι να τρίζει ακόμη και αν πέσετε μέσα σε λακκούβα κρατήρα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ